Po co dotykał?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
u nich tam wszystko jest pod napięciem...i to bardzo wysokim
Kolega był zaciekawiony
Prototypem hinduskiego pojazdu elektrycznego ⚡
Prototypem hinduskiego pojazdu elektrycznego ⚡
Na świecie kryzys energetyczny, a w Indiach gdzie nie dotkniesz, to darmowy prąd.
Takie filmy powinny być zgrywane (nie ważne czy przeżył czy nie) i puszczane na wszelkich szkoleniach bhp. Piękny obraz obywatela, który najpierw ocenił sytuację, a później uratował (odczepił) poszkodowanego.
"Takie filmy powinny być zgrywane (nie ważne czy przeżył czy nie) i puszczane na wszelkich szkoleniach bhp. Piękny obraz obywatela, który najpierw ocenił sytuację, a później uratował (odczepił) poszkodowanego."
Guzik prawda. Gość powinien podejść i z kopa "odczepić" rękę od źródła prądu. Te kilkanaście sekund opóźnienia mogło śmiało usmażyć organy wewnętrzne delikwenta i zapewne typ już zszedł...
Guzik prawda. Gość powinien podejść i z kopa "odczepić" rękę od źródła prądu. Te kilkanaście sekund opóźnienia mogło śmiało usmażyć organy wewnętrzne delikwenta i zapewne typ już zszedł...
biega w kółko i szuka deski w brazyli by miał pod ręką
Myślałem, że wziął stalowy pręt żeby pomóc. Szkoda, zawiodłem się.
kogut117 napisał/a:
Takie filmy powinny być zgrywane (nie ważne czy przeżył czy nie) i puszczane na wszelkich szkoleniach bhp. Piękny obraz obywatela, który najpierw ocenił sytuację, a później uratował (odczepił) poszkodowanego.
misiunio1234 napisał/a:
Najprostszy sposób, to zdjąć koszulę (czy tam inną szmatę, nie wiem co on ma na sobie), zarzucić delikwentowi za szyję i szarpnąć. Takie narzędzie zawsze jest pod ręką, wystarczy nie panikować, tylko na chłodno ocenić sytuację i działać możliwie szybko używając tego, co ma się pod ręką.
Przykładowe nagranie z użyciem tej "techniki":
Kurwa w Europie problem z prądem a oni mają tyle, że pod wszystko go podpinaką.
Śmiesznie się takie ponownie nagrywane ogląda. Czekam aż ktoś pójdzie o krok dalej - nagra telefonem jak odtwarza taki film na swoim kompie dopiero wrzuci. Potrójny picture in picture
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów