18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Ciekawostka historyczna
Konsument89 • 2014-01-26, 15:56
Ideologiem nazistowskim, który mocno wpłynął na nazizm, był teolog Ernst Bergmann, w swojej pracy 25 Thesen der Deutschreligion (Dwadzieścia pięć tez religii niemieckiej), stwierdził że fragmenty Startego Testamentu i Nowego Testamentu są niedokładne a Jezus Chrystus w rzeczywistości nie był Żydem, lecz Aryjczykiem. Według filozofii Bergmanna nowym mesjaszem miał być Adolf Hitler.

To ostatnie zdjęcie jest akurat autentyczne.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Narodowy_socjalizm
Zgłoś
golind 2014-01-26, 17:32 5
Ja pierdole jakie brednie

Journey before Destination
Zgłoś
kickyourheadoff 2014-01-26, 17:35 16
hehe

Hitler był nowym Chrystusem, Himmler Piotrem, Hess Judaszem, Bormann Pawłem, a Ewa Braun Marią Magdaleną

Do tego Chrystus, syn Żydówki był Aryjczykiem....

wspaniała teoria
Zgłoś
Sayagin666 2014-01-26, 18:33
aaaa pierdolenie. Wystarczy poczytać - jak ma się pismo i teksty o tym, który nie pomnażał majątku itd do socjalizmu ?? Sranie w banie, tania sensacyja, mająca na celu podkurwienie katolików
Zgłoś
mhrocznakaszana 2014-01-26, 18:50 3
obrazki przedstawiają kwintesencję tego co ma każdy lewak w swoim czerepie, a tak btw, widzisz drzazgę w oku brata swego a belki w swoim oku nie widzisz, wystarczy zajrzeć do Talmudu, faszyzm i rasizm pełną gębą.
Zgłoś
raza 2014-01-26, 18:59 2
Zajebiście tanie sensacja. Każdy, kto uważał w Gimnazjum wie, że bojówki paramilitarne stojące po stronie Hitlera w początku lat 30, a później stworzony na bazie ich i reichswery Wehrmacht składał się w dużej mierze w swojej warstwie oficerskiej z junkrów- pruskiej klasyposiadaczy ziemskich, mocno wierzących luteran. Oni, podobnie jak zdominowana przez katolików marynarka wojenna początkowo wspierali Hitlera (część ze względu na niechęć do bolszewików, inni uwiedzeni innymi jego tezami) w całej rozciągłości. Jednak im bardziej naziści zaczęli podkreślać swój antychrześcijański charakter (plany porwania papieża) część starych cesarskich oficerów zaczęła tworzyć rozmaite frakcje antyhitlerowskie - z najbardziej aktywnym podziemiem katolickim, którego przedstawicielami byli np. Claus Schenk von Stauffenberg, którego zamach omal nie unicestwił Adolfa oraz admirał Canariss - arcyszpieg, który udaremnił plany porwania papieża - powieszony nago na strunie od fortepianu po odkryciu jego spisku.

"poczęty z wyskrobanego na żywca płodu mojego umysłu"
Zgłoś
krzyhhh 2014-01-26, 22:16 2
mhrocznakaszana napisał/a:

[..] a tak btw, widzisz drzazgę w oku brata swego a belki w swoim oku nie widzisz[...]

Dla lewaków te słowa mają bardziej dosadny wydźwięk, jeśli je sparafrazujemy w następujący sposób:
'widzisz drzazgę w oku brata swego a bolca w swej dupie nie zauważasz'
Zgłoś
Atrax 2014-01-26, 23:12
czytać chamy

Księga Popiołów
Zgłoś
barszczzuszkami 2014-01-26, 23:22 16
Cytat:

Ernst Bergmann

To jakaś rodzina Bongmana?
Zgłoś
sharqylbj 2014-01-27, 1:09 6
Zgłoś
surojak 2014-01-27, 1:22 1
Kurva przeczytałem bongman.. nie wiedziałem, że już ma około 100 lat po za tym nie wiem kto to jest ale wiem, że jest tu popularny niczym jezus.
Zgłoś
Adenozynotrifosforan 2014-01-27, 1:23
Hitler był pieskiem Okultystów z wall street, a sama III rzesza to taka wersja demo, świata opartym na nowym porządku. Nawet Hitler należał do tajnych stowarzyszeń, i prawdopodobnie żył nawet dalej po wojnie, gdzieś w argentynie.

Warszawa jest lepsza niż zasyfiały kraków
Zgłoś
BrainSeeker 2014-01-27, 1:33 1
mam takie pytanie do autora: i chuj z tego? jest też pewien pan Krzysiek, który mówi, że ma na imię Ania, to od dzisiaj wszystkich Krzyśków przechrzcimy na Ania?

A wiecie co mnie najbardziej śmieszy w III rzeszy? Że "przeciętny Kowalski" po tym jak się nie dostał na studia został dyktatorem i rozpętał wojnę światową.

PS będąc niskim brunetem głosił wyższość rasy Aryjskiej

Zgłoś
Dobrutro 2014-01-27, 1:43 1
Przecież naziści i sam Hitler opierali swoją ideologię na lewicowych myślicielach jak Marx. Stąd socjalistyczna nazwa ugrupowania i czerwona socjalistyczna flaga.
Zgłoś
I................r 2014-01-27, 1:43 1
@up Tak naprawdę to dodawało mu "wiarygodnosci". Taki efekt psychologiczy. Ale nie bede się rozpisywał.
Pozdro dla kumatych
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów