Ciekawostka: nie wszystkie "ciekawostki" są ciekawe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
patrzta Pany jaki filozof
Ciekawostka: Nie każdy daje piwo
@Nołlajf Co Ci się dzieje? Może idź do weterynarza czy coś
zaciekawiło mnie to i stałem sie bardziej dociekliwy
dałem piwo, za to, że się uśmiechnąłem po przeczytaniu ;]
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Przy tej ciekawostce przypomniał mi się taki gostek z podstawówki, który zawsze jak nauczycielka coś mówiła wtrącał "ale jest jedno ale" po czym zawsze dopierdolił swoją teorię - zazwyczaj słuszną
Nie wiem co bardziej wkurwia - to, że to całkiem mądry gość a ja go gnębiłem, czy to,że teraz mówię do niego "szefie".
Nie wiem co bardziej wkurwia - to, że to całkiem mądry gość a ja go gnębiłem, czy to,że teraz mówię do niego "szefie".
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów