ciekawostka z google wpiszczcie adres google.com i wpiszcie "do a barrel roll" w wyszukiwarce hehe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rufette, ja nie mam kontroli rodzicielskiej, zrób skrina jakiegoś, albo opisz słowami tą ciekawostkę.
sorry poprawione
nie rozumiem w czym tu dowcip. Może jakiś screen bo ja widze zwykłe wyniki wyszukiwania
musisz miec google chrome chyba
Chodziło mu o to
abcnews.go.com/blogs/technology/2011/11/do-a-barrel-roll-google-channe...
Got a moment to kill? Try this:
Go to Google’s homepage. Type in the words “Do a barrel roll.” Click Enter.
(Brief pause while you try it. Then please come back.)
Did the Earth move for you? The image in your browser should — well, it should have done a barrel roll. Is it a takeoff on Apple’s iPhones and iPads with their built-in accelerometers — those little gizmos that tell a device when it’s been moved, turned on its side, propped up with one end on top? (Note added Friday morning: numerous people on Twitter made this suggestion when we first noticed something was happening Thursday; the New York Times’ Bits blog called the effect “Siri-like.”) One blogger suggested Google is invoking Nintendo’s “Star Fox.”
tak mniej więcej
a dla tych co anglika nie znają
wejść na google.com i UWAGA - WPISAĆ !!! (nie kopiuj i wklej) Do a Barrel Roll
z uwzględnieniem dużych liter
dziękuję dobranoc
abcnews.go.com/blogs/technology/2011/11/do-a-barrel-roll-google-channe...
Got a moment to kill? Try this:
Go to Google’s homepage. Type in the words “Do a barrel roll.” Click Enter.
(Brief pause while you try it. Then please come back.)
Did the Earth move for you? The image in your browser should — well, it should have done a barrel roll. Is it a takeoff on Apple’s iPhones and iPads with their built-in accelerometers — those little gizmos that tell a device when it’s been moved, turned on its side, propped up with one end on top? (Note added Friday morning: numerous people on Twitter made this suggestion when we first noticed something was happening Thursday; the New York Times’ Bits blog called the effect “Siri-like.”) One blogger suggested Google is invoking Nintendo’s “Star Fox.”
tak mniej więcej
a dla tych co anglika nie znają
wejść na google.com i UWAGA - WPISAĆ !!! (nie kopiuj i wklej) Do a Barrel Roll
z uwzględnieniem dużych liter
dziękuję dobranoc
działa na FF a w dodatku nie trzeba wpisywać, kopiuj wklej też działa
Trzeba miec najnowsza wersje FF, inaczej nie zadziala.
mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/
Miłej zabawy.
Edit: Spróbujcie coś wyszukać, linkami też można rzucac.
Miłej zabawy.
Edit: Spróbujcie coś wyszukać, linkami też można rzucac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów