📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Już za same takie kurwa chamskie podjechanie pod same plecy, powinien dostać z buta w mordę a jak upadł na nich to kula w łeb...
jeszcze jakby mial spd ... co za cweluch pierdolony zruchać go tam wszyscy w kolejarza powinni
Nigdy nie rozumiałam ludzi, którzy z ciekawości zatrzymywali się i gapili na tego typu wypadki, szukają sensacji żeby mieć o czym opowiadać znajomym czy jaki chuj? Trzeba mieć naprawdę smutne i nijakie życie
Co za jełop kurwa.... Zamiast pojechać dalej to on musi popatrzeć zajrzeć jak szpak w pizde i jeszcze się wyjebał na typa . Pedalarze to 2 z moich 3 grup ludzi których kurwa nienawidzę przed nimi są tylko stare baby co macają bułki w sklepie
Jebany pedał!!!!
Kurwa a ja nienawidzę pedałów w japonkach na rowerze.
Jeszcze koszyk w ręku i kawka z chujbaksa i ideolo.
Jebać!!!
Kurwa a ja nienawidzę pedałów w japonkach na rowerze.
Jeszcze koszyk w ręku i kawka z chujbaksa i ideolo.
Jebać!!!
Wszyscy pościsneli temu kurwie z wieńcem na głowie.
Nigdy nie rozumiałam ludzi, którzy z ciekawości zatrzymywali się i gapili na tego typu wypadki, szukają sensacji żeby mieć o czym opowiadać znajomym czy jaki chuj? Trzeba mieć naprawdę smutne i nijakie życie
Serio kurwa? To jest sadistic i tu żyjemy z tego że ktoś sie zatrzyma i zrobi fotkę i sie tym podzieli. Oczywiście za takie akcje z filmiku tradycyjne masowanko sztachetami.
Ale nie zesrajcie sie wysrywy z krowich pizd xDDDD
Te głupie kurwy nawet z rowerów nie potrafią zsiąść.
Jak to Randy mówił w chłopakach z baraków? A no ta... chuj ci w dupę, cwelu
plastusiak napisał/a:
Ale nie zesrajcie sie wysrywy z krowich pizd xDDDD
Jak to Randy mówił w chłopakach z baraków? A no ta... chuj ci w dupę, cwelu
tihomax napisał/a:
Serio kurwa? To jest sadistic i tu żyjemy z tego że ktoś sie zatrzyma i zrobi fotkę i sie tym podzieli. Oczywiście za takie akcje z filmiku tradycyjne masowanko sztachetami.
Serio kurwa, bo jak można komuś się zwalić na plecy z ciekawości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów