Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Utopił się? bo nie wiem czy dać piwo
daj znaka jak matka ci zdechnie postawie całą krate
Ojej-jejku, bo piesek wpadł do przerębli. Wujek cytował ci manifę PETy w przerwach pomiędzy ostrymi sesjami analnymi?
I nie zapomnij zapłakać całej klawiatury.
Nikt mnie nie ruchał...Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nie mam pojęcia co w moim życiu wpłynęło na to, że jeśli chodzi o cierpienie zwierząt jestem bardziej wrażliwy. Może mój mądry mózg z automatu koduje, że ludzie to kurwy i np ludzka krzywda nie wywiera u mnie żadnych emocji... Ten twój komentarz już jest tak powielany, że chyba tylko jeszcze ciebie to bawi. Wymyśl coś nowego swojego "sadolu"
poker better than lifeNikt mnie nie ruchał...Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nie mam pojęcia co w moim życiu wpłynęło na to, że jeśli chodzi o cierpienie zwierząt jestem bardziej wrażliwy. Może mój mądry mózg z automatu koduje, że ludzie to kurwy i np ludzka krzywda nie wywiera u mnie żadnych emocji... Ten twój komentarz już jest tak powielany, że chyba tylko jeszcze ciebie to bawi. Wymyśl coś nowego swojego "sadolu"
W dupie mamy twoje rozterki duchowe i tego szczura.
Nikt mnie nie ruchał...Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nie mam pojęcia co w moim życiu wpłynęło na to, że jeśli chodzi o cierpienie zwierząt jestem bardziej wrażliwy. Może mój mądry mózg z automatu koduje, że ludzie to kurwy i np ludzka krzywda nie wywiera u mnie żadnych emocji... Ten twój komentarz już jest tak powielany, że chyba tylko jeszcze ciebie to bawi. Wymyśl coś nowego swojego "sadolu"
Ocenę swoich zdolności umysłowych pozostaw otoczeniu
Dla nas jesteś debilem z autyzmem wywołanym wieloletnią indoktrynacją
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów