📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy ktoś z was w swoim życiu kiedyś rozpierdolił automat? Szczerze nie widziałem, ludzie już od komuny trochę lat minęło i nabrali tej "społecznej świadomości" i nie niszczą wszystkiego na swej drodze.(nie licząc wyżej wymienonych przez użytkowników).
Filmik doskonale pokazuje do czego zdolni są ludzie, żeby dostać śmieci do jedzenia za free.... Trzeba być skończonym niedojebem, żeby godzinę napierdalać w guzik w celu dostania darmowego batona czy innego syfu...
tomekb25 napisał/a:
Smieszni jestescie wszyscy z tym: "W Polsce by go rozjebali". Gimbusiarnia i dresiki jp ktorzy na sam widok policji zaraz kleczeliby jak ci ludzie przed autoamatem... Dorosnijcie, prosze.
Ja pierdolę i to mówi siedemnastolatek Ludzie ogarnijcie się trochę. Nie dużo ale choć trochę. A co do automatu jestem pewien że pierwsza lepsza ekipa wracała by w nocy najebana i tym automatem by się "zainteresowała"
Wydaje mi się że u nas w Polsce,to nie postawiliby go,bo by musieli dać cos za darmo.
Prędzej widzę jak na automacie będzie napisane 'Wrzuć 2zł,dostaneisz grę a jeśl iwygrasz dostaniesz ciasteczko'. Zajebisty pomysł zrobili,ale może dlatego to by u nas nie przeszło bo żadko u nas daje się coś za darmo,nawet jeśli to autoreklama.
Prędzej widzę jak na automacie będzie napisane 'Wrzuć 2zł,dostaneisz grę a jeśl iwygrasz dostaniesz ciasteczko'. Zajebisty pomysł zrobili,ale może dlatego to by u nas nie przeszło bo żadko u nas daje się coś za darmo,nawet jeśli to autoreklama.
Oni kłamią, pisza To be conti.... bla bla bla . NIE NIE BĘDZIE KONTYNUACJI. Ja czekam już od 17 lat na kontunuacje jednego filmików z internetu i nic! Nie ufam już im!
epickie zakończenie by było jak by w środku siedział koleś i on na poczekaniu wymyślał zadania a na koniecy z automatu wyszedł by... poza tym ludzie w Polsce by nie odeszli po zdobyciu jednej paczki. ale czego to człowiek nie zrobi żebby dostać "jedzenie" za darmoche.
macias17 napisał/a:
A co do automatu jestem pewien że pierwsza lepsza ekipa wracała by w nocy najebana i tym automatem by się "zainteresowała"
Skąd jesteś, że u Ciebie najebani ludzie wracają przez centra handlowe?
Pierwsza, która klęknęła zdecydowanie powinna dostać zadanie pokazania cycków!
Zabawny to by on może i był. Przez tydzień. Potem sam bym go chętnie rozjebał. Hipsterskie gówno dla ludzi bez zajęcia w życiu. Niecierpliwie czekam żeby zobaczyć jak długo "wyluzowani" i "pozytywni" ludzie na zachodzie będą jak im zasiłki upierdolą <trololol>
Mi się wydaje, że oni nie wiedzieli co dostaną, stąd cała zabawa
Pieszczoch25 napisał/a:
w Polsce za 5000 jebnięć dostałbyś 1 fajkę jak za wpierdolenie szklanki za wino "Polska"
czy polski jezyk jest az tak trudny ?
Napisać Wam co by było jak by taki automat postawili?
Zaraz by się zleciały smoluchy, ustawili w kolejce a z racji takiej że ich smród by odpychał innych to zgarnęli by całą zawartość automatu
Zaraz by się zleciały smoluchy, ustawili w kolejce a z racji takiej że ich smród by odpychał innych to zgarnęli by całą zawartość automatu
To jest kurwa jakas reklama z udzialem przypadkowych ludzi a nie pierdolone T-Mobile i ich podwojne doladawania kurwa jego mac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów