📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebista sprawa, ale w Polsce jak to w Polsce szybko by go rozjebali
Jeszcze mi powiedzcie, że wierzycie w to, że to są spontaniczne reakcje losowych ludzi...
ja rozumiem - oddawac poklon mamonie,
ale Ryzowym snackom za 2$ ?
ale Ryzowym snackom za 2$ ?
w Polsce za 5000 jebnięć dostałbyś 1 fajkę jak za wpierdolenie szklanki za wino "Polska"
ten dźwięk.. fap fap fap fap ;P
mogliby zrobić wersję z shakeweight to dopiero byłby 'challenge'
mogliby zrobić wersję z shakeweight to dopiero byłby 'challenge'
W Polsce jakby to postawili były by 3 wyjścia:
1.Rozjebać w prosty sposób
2.Wziąć i wynieść automat
3.Rozkręcić go, zabrać żarcie i blachę.
1.Rozjebać w prosty sposób
2.Wziąć i wynieść automat
3.Rozkręcić go, zabrać żarcie i blachę.
nikt by go nie rozjebal po pierwsze a po drugie ludzie bawili by sie tak samo jak ci...
W Polsce znalazłby się student co by stworzył takie coś tylko o odpowiednich rozmiarach:
joemonster.org/filmy/41667/Student_w_czasie_sesji
W Polsce znalazłby się student co by stworzył takie coś tylko o odpowiednich rozmiarach: youtube.com/watch?v=ynjpOQdQPHI&feature=player_embedded
Czemu nie ma opcji edycji??
joemonster.org/filmy/41667/Student_w_czasie_sesji
W Polsce znalazłby się student co by stworzył takie coś tylko o odpowiednich rozmiarach: youtube.com/watch?v=ynjpOQdQPHI&feature=player_embedded
Czemu nie ma opcji edycji??
Smieszni jestescie wszyscy z tym: "W Polsce by go rozjebali". Gimbusiarnia i dresiki jp ktorzy na sam widok policji zaraz kleczeliby jak ci ludzie przed autoamatem... Dorosnijcie, prosze.
Czego ludzie nie zrobią żeby zdobyć pudełko ciastek. Zwykłemu polskiemu żulowi nie pozwoliła by na to jego duma "że co ja niby mam cisnąć guzik 5 tys. razy za pudełko ciastek!?" wiadomo w godzine żebrania zdobędzie tyle kasy że może sobie całą paletę kupić z dostawą do domu takiego badziewia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów