18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:57
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:27
🔥 Gimbus w autobusie - teraz popularne
Ciekawy autostopowicz
Maceek • 2014-02-26, 13:50
Siema sadole. Chciałbym się z wami podzielić ciekawą historią o mojej ciotce i jej "przygodzie" z autostopowiczem. Dobra koniec pie*dolenia, do sedna:

Moja ciotka mieszka w okolicach Jeleniej Góry, jakieś 25km w małej wiosce. Wiocha nie jest oświetlona i nie ma normalnej drogi tylko taka szosa, żeby się jakoś wbić na główną. Ciotka ma w nawyku zabieranie osób na stopa bo wie, że stamtąd straszna lipa z dojazdem. Pewnego dnia sobie elegancko jedzie tą szosą, godzina 4:30, późna jesień więc ciemno jak w dupie u najczarniejszego murzyna. Widzi kolesia, który macha, żeby go wziąć no i oczywiście jak zwykle się zatrzymuje. Typ siada z tyłu, za nią co już powinno ją przyprawić o pełne gacie. Próbuje do niego gadać, ten się nie odzywa jakby nie słyszał czy ch*j wie co. Po 10 minutach wypala z tekstem:
"ślicznie musiała by Pani wyglądać w trumnie". Ta nie wie co robić (do panikar nie należy), słowem się nie odezwała. Byli już na głównej drodze, z naprzeciwka zobaczyła jadący samochód. Gdy ten dojeżdżał zajechała mu drogę. Gość od razu wybiegł do lasu, kolesie wkurzeni pytają ciotkę co ta odpie*dala. Opowiedziała im wszystko w minutę. Tamci zajrzeli do samochodu a tam nasz cudowny autostopowicz kurtkę zostawił. W kurtce miał elegancki długi tasak.

Na miejsce przyjechali niebiescy i oznajmili, że to trzeci przypadek w okolicy. Cioteczka już pie*doli i nie zabiera nikogo

Jak się nie podoba to
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r................9 2014-02-26, 17:06
Jakieś 2 miesiące temu w 90% podobną historyjkę opowiadała mi babcia, tylko o córce jej koleżanki...
Zgłoś
Dalione 2014-02-26, 17:09 2
Widzę że nie tylko ja znam tą ciotkę hahaha
Zgłoś
kondziorecheq 2014-02-26, 17:16
Zapomniałeś dodać, że wykopane z yafuda
Zgłoś
eXotic95 2014-02-26, 17:22
słyszałem tę historię w trzech różnych miastach w promieniu 100 km, więc Cię ciotka robi w ch***
Acrozod 2014-02-26, 17:25 6
O mój Boże! w mój znajomy opowiadał mi podobną historię, ale miała miejsce w innym województwie ...
Jedna z tych miejscowych historii, które miały miejsce w różnych częściach polski
Słyszałem jeszcze o:
-Pan młody na weselu rozdał każdemu z gości kopertę z niespodzianką. Przed ogłoszeniem toastu kazał kopertę otworzyć, a tam zdjęcia jego żony jak się z kimś puszcza.
-Chłopak z dziewczyną jadą nocą, kolesiowi chce się lać zjeżdża do lasu wysiada. Długo nie wraca, dziewczyna słyszy stukanie o dach przestraszona odjeżdża autem. Rano policja znajduję związanego i powieszonego chłopaka w miejscu gdzie zaparkowali.
-Jedzie kobieta nocą, widzi na drodze gałąź, wysiada zabiera gałąź, wsiada. Jedzie za nią samochód i trąbi, ta przestraszona myśli, że wariat, w końcu zjeżdża na stację, auto za nią.. Wysiada koleś i mówi, że widział jak ktoś wybiegł z lasu i wsiadł do jej auta. No szok!
-I moje ulubione "Misja na marsa" chyba nie trzeba opowiadać, ale wiadomo, że w każdym większym mieście miała ona miejsce
Zgłoś
voytex666 2014-02-26, 18:37 15
Sytuacja z mojej okolicy 100% autentyk! Chłopak z dziewoją pojechali do lasu na bzykanko, dziewczyna musiała wyjść za potrzebą, dosyć długo nie wracała i chłopak poleciał jej szukać, znalazł swą wybrankę która miała 93 rany kłute......... siadła na jeżu
Zgłoś
Merichuanen 2014-02-26, 18:43
Acrozod napisał/a:

O mój Boże! w mój znajomy opowiadał mi podobną historię, ale miała miejsce w innym województwie ...
Jedna z tych miejscowych historii, które miały miejsce w różnych częściach polski
Słyszałem jeszcze o:
-Pan młody na weselu rozdał każdemu z gości kopertę z niespodzianką. Przed ogłoszeniem toastu kazał kopertę otworzyć, a tam zdjęcia jego żony jak się z kimś puszcza.
-Chłopak z dziewczyną jadą nocą, kolesiowi chce się lać zjeżdża do lasu wysiada. Długo nie wraca, dziewczyna słyszy stukanie o dach przestraszona odjeżdża autem. Rano policja znajduję związanego i powieszonego chłopaka w miejscu gdzie zaparkowali.
-Jedzie kobieta nocą, widzi na drodze gałąź, wysiada zabiera gałąź, wsiada. Jedzie za nią samochód i trąbi, ta przestraszona myśli, że wariat, w końcu zjeżdża na stację, auto za nią.. Wysiada koleś i mówi, że widział jak ktoś wybiegł z lasu i wsiadł do jej auta. No szok!
-I moje ulubione "Misja na marsa" chyba nie trzeba opowiadać, ale wiadomo, że w każdym większym mieście miała ona miejsce

Co to za misja na marsa ? Zaciekawiles mnie .
Zgłoś
przemas6662 2014-02-26, 18:45 5
Maceek napisał/a:

Siema sadole. Chciałbym się z wami podzielić ciekawą historią o mojej ciotce i jej "przygodzie" z autostopowiczem. Dobra koniec pie*dolenia, do sedna:

Moja ciotka mieszka w okolicach Jeleniej Góry, jakieś 25km w małej wiosce. Wiocha nie jest oświetlona i nie ma normalnej drogi tylko taka szosa, żeby się jakoś wbić na główną. Ciotka ma w nawyku zabieranie osób na stopa bo wie, że stamtąd straszna lipa z dojazdem. Pewnego dnia sobie elegancko jedzie tą szosą, godzina 4:30, późna jesień więc ciemno jak w dupie u najczarniejszego murzyna. Widzi kolesia, który macha, żeby go wziąć no i oczywiście jak zwykle się zatrzymuje. Typ siada z tyłu, za nią co już powinno ją przyprawić o pełne gacie. Próbuje do niego gadać, ten się nie odzywa jakby nie słyszał czy ch*j wie co. Po 10 minutach wypala z tekstem:
"ślicznie musiała by Pani wyglądać w trumnie". Ta nie wie co robić (do panikar nie należy), słowem się nie odezwała. Byli już na głównej drodze, z naprzeciwka zobaczyła jadący samochód. Gdy ten dojeżdżał zajechała mu drogę. Gość od razu wybiegł do lasu, kolesie wkurzeni pytają ciotkę co ta odpie*dala. Opowiedziała im wszystko w minutę. Tamci zajrzeli do samochodu a tam nasz cudowny autostopowicz kurtkę zostawił. W kurtce miał elegancki długi tasak.

Na miejsce przyjechali niebiescy i oznajmili, że to trzeci przypadek w okolicy. Cioteczka już pie*doli i nie zabiera nikogo

Jak się nie podoba to

Słuchaj jestem kajakarzem, jeżdże po całej Polsce na spływy i tę historie słyszałem juz 7 razy. Zawsze w innym miejscu i koleś zostawiał inne rzeczy.
Zgłoś
kANks 2014-02-26, 19:07
Autor tematu pochodzisz z okolic Krosna na podkarpaciu ? bo tutaj była taka historyjka tyle że zostawił siekierę.
Zgłoś
d................7 2014-02-26, 19:10
Kur*a, widzę, że ta historia się rozniosła na całą Polskę. Słyszałem to z 10 razy, i od rodziny i od znajomych. Jedna wersja: ładnie by pani wyglądała w trumnie. Druga wersja: nie boi się pani śmierci? W jednej wersji przedmiotem była kurtka, a w drugiej teczka. Ja pierdole... :idzwch*j:
Zgłoś
pio075 2014-02-26, 19:18 1
Urban legend/legenda miejska, w dodatku stara jak świat i chyba każdy słyszał ją już kilka razy.

Niech więc ktoś mi powie - co to tutaj robi?
Zgłoś
pawel1550 2014-02-26, 19:20
Słyszałem prawie identyczną historię w Rzeszowie, tylko że autostopowicz usiadł z przodu a uciekając zostawił walizkę, w której miał "zestaw małego rzeźnika". Tak więc fejk drodzy państwo, skoro w prawie każdym mieście/wiosce można usłyszeć takie historie
Zgłoś
kinko 2014-02-26, 19:44
kurwa, kto to wymyśla?
Zgłoś
b................s 2014-02-26, 20:09
Było czy nie było kurwa, różni zwyrodnialce po świecie chodzą, rozumiem urban legend itd. ale z tych 600 morderstw popełnionych w 2013 roku na terenie naszego pięknego kraju raczej nie wszystkie zostały popełnione w afekcie.

Pozdrów ciocie.. niebawem wróce po ten tasak
Zgłoś
wilqolak 2014-02-26, 20:48 10
To może ja też opowiem coś podobnego. Historia mojego kumpla, który mieszka w małej wiosce, niedaleko Jeleniej Góry, będzie z 25km. Kumpel jest rzeźnikiem i kiedyś pojechał do znajomego, który kupił mu zarąbisty, długi tasak. Oczywiście opili zakup no i kumpel stwierdził, ze przecież po pijaku nie będzie prowadził. Alko działało, więc postanowił wracać na nogach i próbować złapać stopa. No i idzie sobie tak powoli, macha ręką na każdy samochód aż jakaś kobieta zatrzymała się i wzięła go. Wsiadł do samochodu, w międzyczasie zdjął kurtkę, bo gorąco mu się zrobiło, no i przysnął trochę. Budzi się po paru minutach i coś mu się chyba z trumnami śniło, bo wymamrotał jakieś głupoty w stylu: "ślicznie musiała by Pani wyglądać w trumnie" sam nie wiedząc do kogo to mówi. Nagle tej kobiecie coś odwaliło, przysnęła czy co i zjechała na przeciwny pas! Kumpel gacie pełne, ale jakimś cudem samochody wyhamowały. Jak tylko się zatrzymali to wypadł z samochodu i biegiem do lasu. Wrócił po 8 rano, zmarznięty, bez kurtki i do tego zgubił tasak. Tak było!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem