18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:57
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:27
🔥 Gimbus w autobusie - teraz popularne
Ciekawy autostopowicz
Maceek • 2014-02-26, 13:50
Siema sadole. Chciałbym się z wami podzielić ciekawą historią o mojej ciotce i jej "przygodzie" z autostopowiczem. Dobra koniec pie*dolenia, do sedna:

Moja ciotka mieszka w okolicach Jeleniej Góry, jakieś 25km w małej wiosce. Wiocha nie jest oświetlona i nie ma normalnej drogi tylko taka szosa, żeby się jakoś wbić na główną. Ciotka ma w nawyku zabieranie osób na stopa bo wie, że stamtąd straszna lipa z dojazdem. Pewnego dnia sobie elegancko jedzie tą szosą, godzina 4:30, późna jesień więc ciemno jak w dupie u najczarniejszego murzyna. Widzi kolesia, który macha, żeby go wziąć no i oczywiście jak zwykle się zatrzymuje. Typ siada z tyłu, za nią co już powinno ją przyprawić o pełne gacie. Próbuje do niego gadać, ten się nie odzywa jakby nie słyszał czy ch*j wie co. Po 10 minutach wypala z tekstem:
"ślicznie musiała by Pani wyglądać w trumnie". Ta nie wie co robić (do panikar nie należy), słowem się nie odezwała. Byli już na głównej drodze, z naprzeciwka zobaczyła jadący samochód. Gdy ten dojeżdżał zajechała mu drogę. Gość od razu wybiegł do lasu, kolesie wkurzeni pytają ciotkę co ta odpie*dala. Opowiedziała im wszystko w minutę. Tamci zajrzeli do samochodu a tam nasz cudowny autostopowicz kurtkę zostawił. W kurtce miał elegancki długi tasak.

Na miejsce przyjechali niebiescy i oznajmili, że to trzeci przypadek w okolicy. Cioteczka już pie*doli i nie zabiera nikogo

Jak się nie podoba to
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moja_Pani 2014-02-26, 13:56 23
Znajoma opowiadała mi podobną historię.
Zgłoś
Ghost235 2014-02-26, 14:09 283
Miałem podobną sytuację i to mi się wydarzyła, więc jestem w stanie uwierzyć w Twoją.

Pewnego razu (fakt w biały dzień) szedłem ulicą i podjechała do mnie babka w samochodzie, pytając czy wiem gdzie w Potulicach znajduje się taki duży dąb - pomnik przyrody. Mam do Potulic jakieś 9 km więc dobrze znałem miejsce. Babka poprosiła czy mógłbym jej pokazać i zabrała mnie do auta. Gdy byliśmy pod dębem otworzyła bagażnik wyjęła szpadel, a od drzewa odliczyła parę kroków w jedną potem w drugą stronę, a we wskazanym miejscu kazała mi kopać. Przeraziłem się trochę, bo myślałem, że kurczę grób mam sobie wykopać, cóż jednak począć zacząłem kopać i po chwili trafiłem na coś twardego. Jakaś skrzynia czy coś w tym stylu. Babka do mnie wyciągaj to! To ja ciągnę, ciągnę i kurcze gdybym się nie obudził, to bym sobie jajka urwał.
Zgłoś
Boski_Alvaro 2014-02-26, 14:31 13
Cholera, następnym razem muszę być bardziej ostrożny, bo w końcu mnie złapią.
Zgłoś
s................s 2014-02-26, 14:32 5
Słyszałem podobną historię i koleś rzucał takimi samymi tekstami do babki. Przytomnie spierdoliła mu pod pretekstem sprawdzenia opony, koleś miał ze sobą siekierę i sznur ale jego z tego co wiem to zawinęli go psiarskie. Było to jakieś pół roku temu.
Zgłoś
KwusheR 2014-02-26, 14:37 4
A w tej bajce były smoki? Oprócz cioci oczywiście.
Zgłoś
Muscasa 2014-02-26, 15:50 1
cenzurujesz bo boisz sie, że ksiadz nastepnym razem nie da Ci snikersa?

Hokus pokus, czary mary, za cenzure są suchary

Maceek napisał/a:

pie*dolenia,
ch*j odpie*dala. pie*doli

Zgłoś
B................z 2014-02-26, 16:45
A frytki zz Mc były?
Zgłoś
SharpSe 2014-02-26, 16:46 26
Stara miejska legenda. Pierdolisz jak potłuczony i biedną ciotkę w to mieszasz.
Zgłoś
Maxfarenthide 2014-02-26, 16:51 27
Tą historie słyszałem już z milion razy jest opowiadana chyba w całej Polsce. Tylko końcówki się zmieniają:
- że zatrzymała się i poprsiła by autostopowicz sprawdził koło i spierdoliła
- że poprosiła by kupił jej coś na stacji benzynowej
- sprawdził czy żarówka się nie przepaliła
oraz tasaki były zamieniane na: noże, maczety, siekiery, bagnety
Historia starsza od internetu...
Zgłoś
Maceek 2014-02-26, 16:57
@BykoZauruz, czyżby urlop w pracy? Frytki śnią się po nocach? I nawet tu kurwa musisz o nich pisać?
Zgłoś
Promek 2014-02-26, 16:59 2
100 chujow w dupe i kotwica w plecy za cenzure wulgow na sadisticu, To nie samosia
Zgłoś
dorodnykurczak 2014-02-26, 17:02
maceek oszukancu zakichany
Zgłoś
loki2803 2014-02-26, 17:05
Taaaa, jasne, ta historia wydarzyła się już w tylu częściach Polski, że sam nie wiedziałem, że takie miejsca istnieją. Słyszałem o tym jakieś pół roku świetlnego temu w okolicach Nakła nad Notecią.
Zgłoś
BiałyPiotr 2014-02-26, 17:05 8
Słyszałem podobną historię
Jechała babka na takim zadupiu gdzie nie ma oświetlenia, trafiła na pełno gałęzi na drodze, wysiadła je odsunąć i w tym czasie nadjeżdżał tir, babka zrobiła miejsce na przejazd, wróciła do samochodu i jedzie dalej, po czym tir za nią jedzie bardzo blisko i zaczyna trąbić, ta przerażona, że to jakiś morderca i chce ją strącić z drogi albo coś, nie zatrzymuje się.
Jak już dotarli do miasta babka się zatrzymała na stacji, wysiada i podchodzi do tira i się pyta o co chodzi, na co kierowca jej odpowiedział, że w czasie odgarniania gałęzi z drogi, jakiś gość wsiadł jej do samochodu, więc podeszli tam, zobaczyli, że drzwi otwarte i nikogo nie ma, tylko właśnie zostawił pamiątkę w postaci siekiery...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem