Tak losowo otworzyłem i to mi się ukazało: Księga powtórzonego prawa, rozdział 23, werset 2: " Nikt, kto ma zgniecione jądra lub odcięty członek, nie wejdzie do zgromadzenia Pana. "
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Eee tam, już dawno znowelizowano ten przepis.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Chodzi o to, że np taki/a pan/i jak Annisław Grodzki nie wejdzie do zgromadzenia Pana?
A to suka...dlatego tak cisnęła. Nie chce żebym za nią do jakiegoś pana poszedł. Suka!!
Btw. Nasuwa się kawał na myśl.
Właściciel sadu idzie rano zrobić obchód, patrzy a tam na drzewie jakiś gościu jabłka kradnie.
podbija i krzyczy:
-Kto jesteś
Cisza
Sięga ręką i łapie to co akurat mógł, a były to jaja. Ściska i pyta:
-KTO JESTEŚ??
~ mhmmmhmhmhmmhmhmmmhm
WKurzony ściska z całej siły, kręci i pyta ponownie:
-KTO TY KURWA JESTEŚ,MÓW BO JE URWĘ!!!!
~mhmhmhmhmhmmmmmm....JAAAAAAAAŚ!!! NIEMOWA!!!!!!!!!!!!!!
Btw. Nasuwa się kawał na myśl.
Właściciel sadu idzie rano zrobić obchód, patrzy a tam na drzewie jakiś gościu jabłka kradnie.
podbija i krzyczy:
-Kto jesteś
Cisza
Sięga ręką i łapie to co akurat mógł, a były to jaja. Ściska i pyta:
-KTO JESTEŚ??
~ mhmmmhmhmhmmhmhmmmhm
WKurzony ściska z całej siły, kręci i pyta ponownie:
-KTO TY KURWA JESTEŚ,MÓW BO JE URWĘ!!!!
~mhmhmhmhmhmmmmmm....JAAAAAAAAŚ!!! NIEMOWA!!!!!!!!!!!!!!
Ksiądz ma być zdrowym człowiekiem, tyle w temacie, żadnego "wyrwane z kontekstu", ani "zbyt dosłownie czytasz". Jakoś mi się nie uśmiecha żeby mój spowiernik był pedałem.
@up Dobrze, że Ci pedofilia nie przeszkadza bo byś nie miał gdzie się spowiadać.
@up Nie zesraj się tym swoim zajebistym argumentem xD Jakby pedofilia mi przeszkadzała to bym nawet z domu nie wychodził, bo zdarza się również w:
-szkolnictwie
-służbie zdrowia
-policji, etc.
w sumie to nawet randomowy gość na ulicy, którego mijasz codziennie idąc do pracy/szkoły/chujwiegdzie może ruchać w dupala małe dzieci .
-szkolnictwie
-służbie zdrowia
-policji, etc.
w sumie to nawet randomowy gość na ulicy, którego mijasz codziennie idąc do pracy/szkoły/chujwiegdzie może ruchać w dupala małe dzieci .
BuSSioR napisał/a:
Ksiądz ma być zdrowym człowiekiem, tyle w temacie, żadnego "wyrwane z kontekstu", ani "zbyt dosłownie czytasz". Jakoś mi się nie uśmiecha żeby mój spowiernik był pedałem.
Spowiednik, nie spowiernik... ja pierdolę. Jeżeli już chcesz, to może być powiernik.
Głupota ludzi nadal mnie zaskakuje.
Jestem wierzący, ale ten cytat mnie urzekł . A te kilka postów nade mną powinno iść w dupę
@up
Szczególnie te o pedałach i pedofilach. Pierwsze rozumiem, ale z pedofilii to już chyba wyrosłeś, no chyba że odwracasz role z dzieciństwa?
Szczególnie te o pedałach i pedofilach. Pierwsze rozumiem, ale z pedofilii to już chyba wyrosłeś, no chyba że odwracasz role z dzieciństwa?
dziwne te żyduchy. zgniatać i ścinać nie, ale obrzezać tak.
chyba to prawo stworzyli bo robili to masowo, a potem w końcu doszli do kompromisu i dlatego zezwolili im tylko na ścinanie napletów...
chyba to prawo stworzyli bo robili to masowo, a potem w końcu doszli do kompromisu i dlatego zezwolili im tylko na ścinanie napletów...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów