Kumpel ostatnio założył bloga z komiksami. Robi je niestety w Paincie, ale się stara Myślę, że ten się wam spodoba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Cytat:
Zróbcie coś lepszego w Paincie i do tego myszką. On akurat robi coś innego, niż gapienie się w monitor cały dzień, i walenie gruchy, jak ktoś mu postawi piwo.
Ale kurwa pierdolisz, ojoj nie rozpłacz się.
Tolerancja oznacza dzisiaj wymuszanie akceptacji.(...) „dzisiaj” oznacza ona już nie cierpliwe znoszenie czegoś czym np. się brzydzę, w imię jakiejś wyższej racji. Dzisiaj tolerancja ma oznaczać zakaz brzydzenia się, ma oznaczać przymus zmiany poglądów i upodobań, zaś organizowanie „parad” ma na celu osłabianie woli oporu.
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
Akozi napisał/a:
Robi je niestety w Paincie, ale się stara
Żaden program graficzny nie poprawi tak zjebanego i oklepanego "przekazu", jaki zaprezentowałeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów