Kumpel ostatnio założył bloga z komiksami. Robi je niestety w Paincie, ale się stara Myślę, że ten się wam spodoba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Widzę, że portal sadistic.pl w końcu znalazł nadwornego artystę piwo
- Podobno nosisz dwa miecze... jeden na ludzi, jeden na lewaków.
- Oba są na lewaków.
Ani to ładne ani ciekawe. Bez obrazy ale niech kolega jeszcze poćwiczy.
Jasne, lepiej pisać, że chujowe, że brzydkie, że humoru nie ma... Kurde, jaki tu miał być humor? Domyślam się, że ten komiks nie miał być śmieszny. A że brzydkie? Zróbcie coś lepszego w Paincie i do tego myszką. On akurat robi coś innego, niż gapienie się w monitor cały dzień, i walenie gruchy, jak ktoś mu postawi piwo. Może i brzydkie, ale dopiero zaczyna. Chciałbym, żebyście się kiedyś zesrali z żalu, jak się okaże, że chłopak nauczy się profesjonalnie rysować.
Niech kolega wymyśli coś swojego a nie oklepany motyw wałkowany ostatnio w internecie do bólu.
Widzę, że kolega autor jak i postacie przedstawione w komiksie nie rozumieją pojęcia "tolerancja." Zresztą jest to dość powszechne. Tolerancja obecnie wiąże się, z błędnym w mojej opinii, nadawaniem swego rodzaju przywilejów, niegdyś dysktyminowanym grupom. To skolei prowadzi do pogłębiania dyskryminacji i wzrostu agresji zarówno po stronie osób tradycyjnie dyskryminujących (np. autor) oraz tzw. dyskryminowanych (bez względu na przyczynę) mniejszych grup. Wynika to z tego, że słabsze grupy niejako staneły pod parasolem prawa i nabrały pewności siebie, a nadal często dyskryminujące ją grupy społeczne dopuszczają się aktów przemocy pośredniej i bezpośredniej - psychicznej i fizycznej, co z kolei wywołuje agresje oraz roszczenia, które tylko zwiększają napięcie pomiędzy "dyskryminowannym" a "dyskryminującym" co utrwala obydwie strony w nieustającym poczuciu krzywdy obydwie strony.
TL;DR komisk chujowy, dupa Cie boli, pokazałeś na w tym komiksie ludzi takich jak Ty he he he
TL;DR komisk chujowy, dupa Cie boli, pokazałeś na w tym komiksie ludzi takich jak Ty he he he
klmnf napisał/a:
28 słów to dla ciebie za dużo? Chociaż ceny w sklepach czytasz, czy mózg Ci paruje przy cyferkach?TL;DR
Spierdoliłem, i tak tego nie przeczyta, bo za długie.
Tolerancja należy się tym którzy ją okazują, a jak ktoś jej nie potrafi jej okazać to niech spierdala i nie płacze, że wszyscy są dla niego niemili.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów