18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
edek_kotek 2022-04-06, 12:42 3
Kierowca z kamerką to prawdziwy sadol, zjechał żeby gość sobie wyprzedził a tam w chuj niespodzianka
Zgłoś
Znawca_Cipek 2022-04-06, 12:47 2
Gdzie on kurwa jest??? Aaa...Turla się Spoko.
Zgłoś
baronturbina 2022-04-06, 15:51 1
Alkohol lub narkotyki zasponsorowały to dzieło. Za chuj nie ma na to innego wytłumaczenia!!! Chyba że… baba.
Zgłoś
mazga50 2022-04-06, 15:53 11
edek_kotek napisał/a:

Kierowca z kamerką to prawdziwy sadol, zjechał żeby gość sobie wyprzedził a tam w chuj niespodzianka

No trochę mu najpierw zajechał, ale debilowi spuchły cohones i odpierdolił manianę.
Zgłoś
lm65 2022-04-06, 16:51 4
chuj z nim, może przy okazji się zabił
Zgłoś
Quassar 2022-04-06, 16:53 29
Jak dla mnie oboje do odstrzału
Zajechanie i ostre hamowanie od strony prowokatora.
Sprowokowany co mu sie spieszy i jest najebany nie wiadomo czym po 2 stłuczkach dalej jedzie na czołówce z lampą po chodniku.

Jedyny sens tego zajechania to może chciał gościa zatrzymać i zgarnąć na ulicy ale nie pykło bo gości wyprzedził jadać pod prąd
Zgłoś
UrlichUrwich 2022-04-06, 18:19 3
Ten film już był - tyle że w lustrzanym odbiciu. Robienie tej prymitywnej "sztuczki" powinno być karalne.
Zgłoś
sadert1 2022-04-07, 14:51
Quassar napisał/a:

Sprowokowany co mu sie spieszy i jest najebany nie wiadomo czym po 2 stłuczkach dalej jedzie na czołówce z lampą po chodniku.
Jedyny sens tego zajechania to może chciał gościa zatrzymać i zgarnąć na ulicy ale nie pykło bo gości wyprzedził jadać pod prąd

Jak dla mnie to kierowca z kamerką zjechał na prawy pas żeby minąć auto które stało na lewym pasie i zjeżdżało w lewo. Pewnie rzucił okiem na lusterka chwilę przed zmianą pasa na prawy i być może zwyczajnie nie zauważył gościa który akurat zmienił pas i próbował go minąć prawym. Co do zahamowania to też powiedziałbym że to nie było specjalnie a zaczął hamować (a właściwie zmienił bieg na niższy ) bo ktoś zaczął trąbić. Dalej po prostu po minięciu gościa na lewym wrócił na swój pas. Raczej nikt nie mógł się spodziewać że na ruchliwej ulicy jakiś debil wpadnie na pomysł żeby wyprzedzić samochód zjeżdżający w lewy pas... po jego lewej stronie, na pasie pod prąd.
Zgłoś
Picho 2022-04-10, 22:39 1
Quassar napisał/a:

jak dla mnie jedyne czym jezdzisz to kurwa dłonią po swoim kutasie jak mama pojdzie do pracy...
czlowieku widziales, ze bus zmienil pas z lewego na prawy by uniknąć zderzenia z samochodem skrecajacym w lewo? czy ci sperma oczy zakleila i doszedles do tressci swojego komentarza po dzwiekach ? kurwa oddaj dom ukraincom amebo jebana
Zgłoś
Makulata 2022-04-12, 15:27
Picho napisał/a:

jak dla mnie jedyne czym jezdzisz to kurwa dłonią po swoim kutasie jak mama pojdzie do pracy...
czlowieku widziales, ze bus zmienil pas z lewego na prawy by uniknąć zderzenia z samochodem skrecajacym w lewo? czy ci sperma oczy zakleila i doszedles do tressci swojego komentarza po dzwiekach ? kurwa oddaj dom ukraincom amebo jebana

Od unikania zderzenia są hamulce, a nie zajeżdżanie komuś drogi, jebany patusie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów