18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Ciekawy mix Science Fiction
contowsky • 2012-11-26, 20:37
Ma swój urok, moim zdaniem też dobrze dobrana muzyka ma na to wpływ. Może się spodoba

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
siwielec29 2012-11-26, 23:28
co za nuta??
Zgłoś
Loaloa 2012-11-26, 23:49
Oglądać bez dźwięku.
Zgłoś
Kris LaMuerte 2012-11-27, 0:26 10
@Up Jak się nie podoba to znikaj stąd.

Ciary, ciary i jeszcze raz ciary. Super mashup, aż mi się ochota na oglądniecie jakiegoś filmu sci-fi wzięła
Zgłoś
komandoklucha 2012-11-27, 1:00 3
Prawie wszystko znam/kojarzę. Jest do tego jakaś lista filmów?

@3xup The song is the Glitch Mob remix "Monday," original by Nalepa.
Zgłoś
Kris LaMuerte 2012-11-27, 1:11 2
@Up Naszukałem się tej nuty przez dobre 30 minut i już chciałem wstawić, a tu taka niemiła niespodzianka od ciebie Shame on you!
Zgłoś
DarthV 2012-11-27, 10:39 6
TRON, Star Warsik, Matrix, Star Trek, Avatar, Robocop, Planeta Małp, Dzień Niepodległości, King Kong, Iron Man, Ja Robot, Batman, Powrót do przyszłości, Terminator, Park Jurajski, Pamięć absolutna, Obcy, Pojutrze, Faceci w czerni i w chuj innych których nie rozpoznałem. Krata piwska

Nie mylcie nauk Chrystusa z naukami kościoła katolickiego
Zgłoś
Kriszna665 2012-11-27, 15:00 7
Jeszcze daje sie zauważyc V jak Vendetta, Szósty zmysł, Moon, Prometeusz, Wojna Światów, Igrzyska Śmierci, W strone słońca, X-Men: Pierwsza Klasa, Inwazja: Bitwa o Los Angeles, Dystrykt 9, Wyspa, Transformers, Watchmen, Dzień w którym zatrzymała sie ziemia, E.T., Wall-E, Supermen, Incepcja, Jestem Legendą, Aeon Flux, Mgła, Hellboy, Łowca Androidów (ale głowy nie dam), A.I., Hulk, Ludzkie Dzieci, John Carter, Predator, Super 8, Kowboje kontra Obcy, Giganci ze Stali

Założe sie, że jest tego wiecej, ale nie rozpoznaje ;p
Zgłoś
gumis1412 2012-11-27, 20:47 4
Niestety koledzy powyżej już wymienili większość, ale też moge dorzucić swoje 3 grosze: Avengers, Sędzia Dreed 3d, Speed Racer(chyba), Głebia, Piąty Element, 2012, Wodny Świat, THOR, Raport Mniejszości, Bliskie spotkanie trzeciego Stopnia.
Zgłoś
Loaloa 2012-11-27, 23:08 4
Odyseja kosmiczna 2001, Metropolis, Zakazana planeta,

Bladerunner jak najbardziej
Zgłoś
lasyk 2012-11-28, 14:10 2
Loaloa napisał/a:

Oglądać bez dźwięku.

Nie mów nam kurwo babilońska co mamy robić! Muza zajebista film jeszcze bardziej browar!!
Zgłoś
Macq13 2012-11-28, 14:16 1
Atlas chmur, Igrzyska śmierci, Pojutrze, The Prototype

know the dark site of humor
Zgłoś
pitarturbull1987 2012-11-28, 14:44
The Apple Tree
Zgłoś
Himiteshu 2012-11-28, 15:06
Za mało Blade Runnera, moglby byc tez Ghost in the shell, Animatrix czy Akira. Gdzie wreszcie Dystrykt 9, Event Horizon, Czerwona Planeta czy Daybreakers albo Equilibrium?
Zgłoś
KoziaR[PL] 2012-11-28, 15:46
Aż musiałem sobie obejrzeć Bitwe o Los Angeles! Dzieki !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów