Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:57
00:00
-00:31
Download

mniej więcej

what do you think about blacks there's nothing wrong with them, but you shouldn race mix you
wouldn't kill him no just send him back to Africa that's where he came from would , you all brought , excuse me but you us brought here,
Jews brought here
white Christians had nothing to do with
....

co myślisz o czarnoskórych? Nic złego w nich nie ma, ale nie powinieneś mieszać ras, ty,
nie zabiłbym go, nie, po prostu odesłałbym go z powrotem do Afryki, stamtąd pochodzi, wy wszyscy przywieźliście, przepraszam, ale wy nas tu przywieźliście,
Żydzi przywieźli ..
biali chrześcijanie nie mieli nic wspólnego z tym
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ork.Fajny 2025-03-27, 14:14
żmij napisał/a:

" W Pałacu Prezydenckim pierwszy raz świętowano 18 grudnia 2006 roku. Od tamtej pory tradycja była kontynuowana przez Bronisława Komorowskiego oraz Andrzeja Dudę."
Od dekad.

No dobrze. Od dwóch dekad. Nie wiele to zmienia w mojej wypowiedzi.

żmij napisał/a:

Cała reszta Twoich koszernych wynurzeń jest warta z grubsza tyle samo. Nie tylko ustawy świadczą o forowaniu jednej grupy.

No to przedstaw szereg innych ważnych nie-legislacyjnych posunięć rządów Polskich w ostatnich dwóch dekadach. Śmiało. Nie wstydź się. Jesteś ewidentnie specjalistą w tym temacie. Zawsze masz tyle do powiedzenia.

żmij napisał/a:

Mieszkasz w większym izraelu, to sobie mieszkaj jak tam chcesz. A nas, Mosiek, nie pouczaj.

Jako że przeniosłem się stosunkowo niedawno i płacił moją sowitą porcję podatków w Polsce mam takie samo prawo jak Ty wypowiadać się w tym temacie.
Zgłoś
żmij 2025-03-27, 14:24 3
Ork.Fajny napisał/a:

No dobrze. Od dwóch dekad.

Od osiemnastu lat. Z matematyką też, widzę, krucho.

Poczytałem sobie kilka Twoich postów.
- "chorzy na łeb",
- "o jesteś nic niezanczącym świrem",
- "Jesteś typowym chorym psychicznie człowiekiem",
- "Ewidentnie masz albo problemy z głową ",
- " analfabeto który nie potrafi czytać ze zrozumieniem..",
- "Jesteś poj🤬y",
- "Kolejny tytan intelektu",
- "Przyda Ci się wizyta u jakiegoś specjalisty od głowy...",
- " skąd Ty czerpiesz te swoje urojenia".
Poczytaj i zastanów się nad jednym: Jeśli WSZYSCY, z którymi dyskutujesz są głupi, ułomni i do rzyci, to problem czasem nie jest w Tobie, Icek?
Żegnam.
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-03-27, 15:09
żmij napisał/a:

Od osiemnastu lat. Z matematyką też, widzę, krucho.

Żałosna odpowiedź unikająca w sumie... odpowiedzi... Pasuje do Ciebie.

żmij napisał/a:

Poczytałem sobie kilka Twoich postów.
- "chorzy na łeb",
- "o jesteś nic niezanczącym świrem",
- "Jesteś typowym chorym psychicznie człowiekiem",
- "Ewidentnie masz albo problemy z głową ",
- " analfabeto który nie potrafi czytać ze zrozumieniem..",
- "Jesteś poj🤬y",
- "Kolejny tytan intelektu",
- "Przyda Ci się wizyta u jakiegoś specjalisty od głowy...",
- " skąd Ty czerpiesz te swoje urojenia".
Poczytaj i zastanów się nad jednym: Jeśli WSZYSCY, z którymi dyskutujesz są głupi, ułomni i do rzyci, to problem czasem nie jest w Tobie, Icek?
Żegnam.

Bo jesteście. Ten portal zszedł na psy po wojnie i jest tutaj mnóstwo kont które albo należą bezpośrednio do wywiadów Rosyjskich i Chińskich, albo należą do frajerów życiowych którzy winą Ukraińców za swoje wszystkie problemy. Z Żydami i murzynami to pal pies bo ten portal zawsze miał dozę zdrowego rasizmu i ksenofobii zakazanych w innych miejscach. Ale teraz praktycznie wszystkie profile, które teraz p🤬lą na te tematy są ewidentnie profilami świrów albo agentów. Nie mam powodu nie wyzywać was.

Trudno mnie winić za zauważenie tego faktu.

To jest śmieszne trochę bo doskonale pamiętam jak sam z pozycji prawicowych od 2012r. do mniej więcej 2017r. sprzeczałem się z lewakami, którzy od was byli setki razy inteligentniejsi, biorąc stronę bardziej anty- niż pro-żydowską/murzyńską/ukraińską. O ile nie jesteście wszyscy agentami co sobie porobili nowe konta albo zdobyli dostęp do starych nieaktywnych kont, to wy się tak tutaj zeszmaciliście że muszę brać stronę przeciwników mimo że mi do nich ideologicznie daleko.
Zgłoś
żmij 2025-03-27, 15:47 1
Ork.Fajny napisał/a:

Nie mam powodu nie wyzywać was.

Nic dodać, nic ująć. Kwintesencja użytkownika Ork.Fajny.
Ktoś, kto nie ma kłopotów sam ze sobą, musiałby mieć powód, żeby wyzywać.

P🤬lisz te swoje kocopoły, wchodzisz w konflikt z innymi, bo to ty masz braki.
Jeszcze raz, bo chyba nie dotarło do pustego łba:
ŻEGNAM.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem