Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:11
🔥 Niespodzianka dla małpki - teraz popularne
00:00
00:31
Download

mniej więcej

what do you think about blacks there's nothing wrong with them, but you shouldn race mix you
wouldn't kill him no just send him back to Africa that's where he came from would , you all brought , excuse me but you us brought here,
Jews brought here
white Christians had nothing to do with
....

co myślisz o czarnoskórych? Nic złego w nich nie ma, ale nie powinieneś mieszać ras, ty,
nie zabiłbym go, nie, po prostu odesłałbym go z powrotem do Afryki, stamtąd pochodzi, wy wszyscy przywieźliście, przepraszam, ale wy nas tu przywieźliście,
Żydzi przywieźli ..
biali chrześcijanie nie mieli nic wspólnego z tym
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Love_is_Love 2025-03-26, 16:52 3
Ciekawa rozmowa Nie mniej ciekawe jest całowanie w dupę "państwa" Izrael przez każdego kolejnego prezydenta USA...

Żeby nie było - nie jestem antyżydowski - co najwyżej sceptyczny
Zgłoś
żmij 2025-03-26, 17:06 6
Love_is_Love napisał/a:

całowanie w dupę "państwa" Izrael przez każdego kolejnego prezydenta USA...

Polscy prezydenci i premierzy (jak również przytłaczająca większość większość posłów i senatorów) robią dokładnie to samo.
Tylko głębiej, mocniej i namiętniej. Porównałbym to do obciągania bąka z dupy.
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-03-26, 17:06 3
Love_is_Love napisał/a:

Ciekawa rozmowa Nie mniej ciekawe jest całowanie w dupę "państwa" Izrael przez każdego kolejnego prezydenta

Poprawiłem, bo raczej jest mniej tych, co ich nie całuja po dupie. Obrazek przypadkowy

Zgłoś
Uzi99 2025-03-26, 19:46 1
A z tyłu żonka

twojstarywsamychgaciach napisał/a:

Poprawiłem, bo raczej jest mniej tych, co ich nie całuja po dupie. Obrazek przypadkowy

Zgłoś
elajza15 2025-03-26, 20:18 1
Kto nie ogladał Springera nocami na kablówce, ten zycia nie zna
Co tam się działo!!!
Zgłoś
turor 2025-03-26, 20:23 3
Love_is_Love napisał/a:

Ciekawa rozmowa Nie mniej ciekawe jest całowanie w dupę "państwa" Izrael przez każdego kolejnego prezydenta USA...
Żeby nie było - nie jestem antyżydowski - co najwyżej sceptyczny

George Washington: Oni [Żydzi] działają przeciwko nam skuteczniej, niż armie wroga… Należy żałować, iż każdy stan, dawno temu, nie przegonił ich jako dżumę społeczną i największych wrogów szczęścia dla Ameryki.
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-03-26, 20:44 3
turor napisał/a:

George Washington: Oni [Żydzi] działają przeciwko nam skuteczniej, niż armie wroga… Należy żałować, iż każdy stan, dawno temu, nie przegonił ich jako dżumę społeczną i największych wrogów szczęścia dla Ameryki.

Nie bez powodu kazali im wielokrotnie wyp🤬alać z wielu krajów przez wieki.
Zgłoś
Uzi99 2025-03-26, 20:49
00:00
00:24
Download
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-03-26, 23:00
Love_is_Love napisał/a:

Ciekawa rozmowa

Piękny przykład kiedy murzyn jest mądrzejszy od białego. Ten rudy dzieciak mówiący o tym że żydzi przywlekli czarnych do Ameryki to chyba czytała głównie podręcznik do historii napisany przez jakiegoś neo-nazistowskiego pastora których paru było w latach 1950-90.
Tą samą pokraczną logikę stosują Indianie kiedy mówią że biali amerykanie powinni sp🤬zielać do Europy.

żmij napisał/a:

Polscy prezydenci i premierzy (jak również przytłaczająca większość większość posłów i senatorów) robią dokładnie to samo.
Tylko głębiej, mocniej i namiętniej. Porównałbym to do obciągania bąka z dupy.

Widzę że Twoja wiedza jest mniej więcej na poziomie tej rudej dziewczynki. W Polskiej politycy nie ma za bardzo żadnych legislacji pro-Izraelskich. Snujesz jakieś spiskowe teorie z folią na głowie.
Zgłoś
zn506 2025-03-26, 23:45 2
Love_is_Love napisał/a:

nie jestem antyżydowski

Powiedz, że mało wiesz o polityce, nie mówiąc tego wprost.

Zgłoś
LongTrail 2025-03-27, 5:11
kiedy byłem dzieckiem, raz pokazałem premierę w Jerry Springer TV. Ciekawe, czy mogę to znaleźć.
Zgłoś
żmij 2025-03-27, 5:42 1
Ork.Fajny napisał/a:

W Polskiej politycy nie ma za bardzo żadnych legislacji pro-Izraelskich. Snujesz jakieś spiskowe teorie z folią na głowie.

Jasne. Ależ oczywiście. Zanim Braun odpalił gaśnicę- wiedzialeś o świecach w parlamencie?
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-03-27, 13:26
żmij napisał/a:

Jasne. Ależ oczywiście.

Jeśli jesteś taki cwany i wiesz że polski rząd jest bardzo pro-źydowski to zawsze możesz nam tutaj wymienić wszystkie polskie ustawy z ostatnich 10-20 lat które robią loda żydom.
....
Czekam.....
....
....Chociaż zapewne odpowiesz mi że to jest sadistic i nie musisz mi nic nie pokazywać więc wiem że gówno wiesz i nie masz niczego na poparcie swoich foliarskich tez

żmij napisał/a:

Zanim Braun odpalił gaśnicę- wiedzialeś o świecach w parlamencie?

Oczywiście. Chorzy na łeb ludzie jak Ty, biadolą o Menorze od dekad. Kiedy się tu rejestrowałem w 2012 roku to było tu sporo anty-źydów, tylko że trochę bardziej ciekawych, bardziej wysublimowanych i mądrzejszych od was, więc co chwilę pojawiały się tego typu posty.
Zgłoś
żmij 2025-03-27, 14:10
Ork.Fajny napisał/a:

Chorzy na łeb ludzie jak Ty, biadolą o Menorze od dekad.

" W Pałacu Prezydenckim pierwszy raz świętowano 18 grudnia 2006 roku. Od tamtej pory tradycja była kontynuowana przez Bronisława Komorowskiego oraz Andrzeja Dudę."
Od dekad.
Cała reszta Twoich koszernych wynurzeń jest warta z grubsza tyle samo. Nie tylko ustawy świadczą o forowaniu jednej grupy.
Mieszkasz w większym izraelu, to sobie mieszkaj jak tam chcesz.
A nas, Mosiek, nie pouczaj.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem