Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2025-04-01, 13:26 ]
a ok, byl wczoraj kolejny
ogladalem 3 streamy z chin i jakims cudem przegapilem to
a ok, byl wczoraj kolejny
Czemu oglądasz takie rzeczy? Jesteś upośledzony?
Jak można oglądać wygłupy jakiejś małpki będąc białym człowiekiem, to poniżej godności.
Jara mnie to z społeczno-historycznego punktu widzenia, bo to naprawdę ciekawe zjawisko, jak zwykły chłopak swoją charyzmą potrafi przyciągnąć miliony ludzi. Te biedne miernoty, które się za nim uganiają... działają tu w zasadzie te same mechanizmy, które kierowały tłumami w przeszłości, i które stały za popularnością wielu postaci historycznych. Zastanawiam się, co tak naprawdę przyciąga ludzi do tego cz🤬cha. Z czystej ciekawości próbuję przeanalizować, co sprawia, że potrafi on budzić w ludziach takie emocje. To zjawisko ma wiele warstw, w tym psychologicznych i kulturowych, a jego analiza pozwala mi lepiej zrozumieć mechanizmy wpływu w dzisiejszym społeczeństwie.
Lubię też patrzeć na szaleństwo tłumu, na niezręczne interakcje i wpadki. Wszystko to możliwe dzięki surowej, niepociętej i niezmoderowanej naturze streama.
@
:
Jara mnie to z społeczno-historycznego punktu widzenia, bo to naprawdę ciekawe zjawisko, jak zwykły chłopak swoją charyzmą potrafi przyciągnąć miliony ludzi. Te biedne miernoty, które się za nim uganiają... działają tu w zasadzie te same mechanizmy, które kierowały tłumami w przeszłości, i które stały za popularnością wielu postaci historycznych. Zastanawiam się, co tak naprawdę przyciąga ludzi do tego cz🤬cha. Z czystej ciekawości próbuję przeanalizować, co sprawia, że potrafi on budzić w ludziach takie emocje. To zjawisko ma wiele warstw, w tym psychologicznych i kulturowych, a jego analiza pozwala mi lepiej zrozumieć mechanizmy wpływu w dzisiejszym społeczeństwie.
Lubię też patrzeć na szaleństwo tłumu, na niezręczne interakcje i wpadki. Wszystko to możliwe dzięki surowej, niepociętej i niezmoderowanej naturze streama.
Rozumiem, sorry za tego upośledzonego.
Rozumiem, sorry za tego upośledzonego.
nic się nie stało

@Bestia_z_aquaparku:
A j🤬 go pies, to wspaniały mechanizm na który on zasługuje.
Nie ma to jak żółtek poniża czarnego co za paradoks
Azjata go nie poniżył. Azjata pokazał dla małpy że nigdy nie będzie człowiekiem.
Azjaci mieli cywilizację zanim małpy zeszły z drzew. Zanim wódz wioski oddał tumanów co się nie nadawali do niczego. I takich co się dali złapać w siatkę na własnej ziemi/drzewie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie