Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A gdzie tu jest coś o piłce ?? że klub piłkarski ? Już nie masz się czego czepiać...
Po prostu normalni ludzie nie dostają takich wyroków, tylko to brudne, stadionowe bydło.
Po prostu normalni ludzie nie dostają takich wyroków, tylko to brudne, stadionowe bydło.
Ciekawe czy mialbys odwagę pierwszemu lepszego kibicowi tak powiedzieć. Mocny w gębie a pewnie na byle jakiej awanturze zdupialbys do mamy pod kieckę
Ciekawe czy mialbys odwagę pierwszemu lepszego kibicowi tak powiedzieć. Mocny w gębie a pewnie na byle jakiej awanturze zdupialbys do mamy pod kieckę
Ja bym cie postrzelił z gładkolufowej i pewnie byłbyś mocny w gębie
Wyrok mocny, już się chłopaki nie poruchają.
Ja bym cie postrzelił z gładkolufowej i pewnie byłbyś mocny w gębie
Wyrok mocny, już się chłopaki nie poruchają.
A co w prefencji robisz ? Fajnie się masz
I dostać wpierdol od kilkunastu sebixów naraz? Chyba nie sądzisz, że oni pojedynczo są tak samo "twardzi" jak w grupach
Przy okazji, naucz się rozróżniać pojęcia: Kibol =/= Kibic.
Jemu chodziło o tych pierwszych - sebixową patologię, samozwańczych "kibiców".
I dostać wpierdol od kilkunastu sebixów naraz? Chyba nie sądzisz, że oni pojedynczo są tak samo "twardzi" jak w grupach
Przy okazji, naucz się rozróżniać pojęcia: Kibol =/= Kibic.
Jemu chodziło o tych pierwszych - sebixową patologię, samozwańczych "kibiców".
A poznałeś kiedyś taką patologie ? To nie lata 90 gdzie faktycznie można było znaleźć dość sporo chłopaków bez wykształcenia czyli ta waszą patologie, teraz czasy się trochę pozmieniały i dużo ludzi z tak zwanej bojówki jest wykształconymi ludźmi, więc poznaj środowisko kibicowskie a potem się wypowiadaj.
Co do samego bicia to uwierz mi że w dzisiejszych czasach większość kiboli z bojówek trenuje sztuki walki więc też wydaje mi się że nie jest do końca tak jak piszesz.
Jeśli zamierzacie kogoś obrażać to poczytajcie, albo porozmawiajcie z ludźmi z otoczenia żeby się nie ośmieszać na forum
W czym?
Prewencji....literówka
@up, czytasz co piszesz przed wysłaniem? Bronisz spierdoloną hołotę.
Nikogo nie bronie tylko nie lubię jak ktos coś pisze nie mając zielonego pojęcia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów