Pewnie każdy z nas ma w ostatnich dnia dość słowa sąd, ale ten wyrok na kibicu Ruchu Chorzów trochę mnie rozbawił.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A gdzie tu jest coś o piłce ?? że klub piłkarski ? Już nie masz się czego czepiać...
można powiedzieć, że po prostu ma zakaz wejścia na stadion GKSu i tyle
@up a co oni z niego nie wychodzą czy jak? Zakaz zbliżania tyczy się każdego miejsca...
Conscribo napisał/a:
można powiedzieć, że po prostu ma zakaz wejścia na stadion GKSu i tyle
Jak by tak było to by pisało zakaz zbliżania się do stadionu GKS-u Katowice, a nie kibiców
arturo1988 napisał/a:
Jak by tak było to by pisało zakaz zbliżania się do stadionu GKS-u Katowice, a nie kibiców
ale tak to na pusty może wejść
Lewacki wyrok no ale sami chcieliście geno pedały
momonon napisał/a:
czyli zakaz wsiadania do 6 i 19 stki
do tego to i bez nakazu sądowego bym nie wsiadł
Jak to dumnie brzmi "Kibice"
Sąd zabronił świniom z jednej zagrody zbliżania się do gówna świń drugiej zagrody...
Dla mnie to nie są ludzie...
To tak jakby prawomocnym wyrokiem sądu zabronić komarom gryźć ludzi...
No kurwa... komedia...
Ostrzegawczo w potylicę z kalibru 22LR... jak przeżyje znaczy że ma duzy mózg i twardy łeb...
Jak zdechnie : NASTĘPNY !
A tak na poważnie..
Jednemu pedałowi zabronili "zbliżania się" do innych pedałów...
3 lata walenia gruchy.... ale po 3 latach znowu będą sie mogli ruchać.. kretyni..
Sąd zabronił świniom z jednej zagrody zbliżania się do gówna świń drugiej zagrody...
Dla mnie to nie są ludzie...
To tak jakby prawomocnym wyrokiem sądu zabronić komarom gryźć ludzi...
No kurwa... komedia...
Ostrzegawczo w potylicę z kalibru 22LR... jak przeżyje znaczy że ma duzy mózg i twardy łeb...
Jak zdechnie : NASTĘPNY !
A tak na poważnie..
Jednemu pedałowi zabronili "zbliżania się" do innych pedałów...
3 lata walenia gruchy.... ale po 3 latach znowu będą sie mogli ruchać.. kretyni..
Zakaz zbliżania się... w języku polskim ma kontekst seksualny...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów