Polecam całą serie "Between Two Ferns". Mimo, że dość wiekowe, wydaje mi się iż jeszcze nie zagościło na sadisticu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powód dla którego tego tutaj [najprawdopodobniej] nie było, jest taki, iż Obama to kawał sukinsyna z naprawdę mrocznej bajki. Nie dość, że gość przysięgał na Biblię, będąc praktykującym sunnitą [muzułmanin, dla mniej kumatych], to jeszcze wraz ze swoją armią na morzu śródziemnym bierze udział w największej akcji w historii, mającej na celu przemycanie imigrantów do Europy. O zniszczeniu wielu państw świeckich w regionie bliskiego wschodu nawet nie będę wspominał, bo to wiadome. Sukinsyn zresetował stosunki z Rosją i wycofał budowę tarczy antyrakietowej, która zepchnęła NASZE relacje z Rosją do zimnej wojny. Co jeszcze? Rozpierdolił stosunki rasowe w swoim kraju do walk na ulicach, wspierając czarnych rasistów - radykałów. W gruncie rzeczy dużo by mówić o tym jaki z niego sukinsyn i dlatego te żarciki i PR na nikogo już chyba nie działają. Przybijanie piątki z woźnymi, gra w kosza, śpiewanie, a potem jeb! Próba zmian w sądzie najwyższym, jakieś udawane łzy i atak na podstawowe poprawki do konstytucji, zabieranie wolności obywatelom, wysyłanie broni dla ISIS i znowu, piątki z woźnymi, tańce na płycie lotniska, żarciki przed kamerami.
Zresztą teksty napisano Obamie pewnie z tydzień przed tym wywiadem
Zresztą teksty napisano Obamie pewnie z tydzień przed tym wywiadem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów