📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Widać, jak edukacja schodzi na psy na całym świecie.
Ładnie jebło. Gdyby ktoś jednak ucierpiał w wyniku pokazu, ISIS zapodałoby komunikat, że to ich sprawka, a doktorancik w masce na głowie to ich bojownik.
aqk napisał/a:
Ładnie jebło. Gdyby ktoś jednak ucierpiał w wyniku pokazu, ISIS zapodałoby komunikat, że to ich sprawka, a doktorancik w masce na głowie to ich bojownik.
A Dziennik Telewizyjny TVP miałby na tydzień tematu z wejściami Cezarego Trotyla Gmyza z "Umierających Niemiec"™
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów