Fajna sprawa, kiedyś robiło się bazooki z Coca Coli i rynny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Teraz ma inne hobby - strzela z napleta.
Rasizm jest OK.
Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile
Jebać te rakiety...
Za ruska próbującego gadać po hamburgersku mając wadę wymowy R zawsze piwo ...
I jeszcze żadnych rękawiczek ani nic..
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Za ruska próbującego gadać po hamburgersku mając wadę wymowy R zawsze piwo ...
I jeszcze żadnych rękawiczek ani nic..
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
NI chuja! Za ten sierp i młot nie będzie piwa! Jebany kacap!!!
Wasili666 napisał/a:
Ogólnie kacap robi fajne testy, ale gada i zachowuje się jak upośledzony umysłowo
Właśnie za to zabawne pierdolenie ma piwko ode mnie.
A filmik fajny, łap piweczko
A filmik fajny, łap piweczko
Zawsze wkurwiał mnie jego głos
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów