📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Muszę pamiętać jak będę miał papierosa zapalonego kiedyś.
szklanka do zamrazarki na 10 minut, dym sie schladza i osiada, ot cala filzofia.
Robilismy tak, ale nie wiem jak ty chcesz z tego wiadro sciagac, powodzenia.
Robilismy tak, ale nie wiem jak ty chcesz z tego wiadro sciagac, powodzenia.
fajny dresik
chuja prawda Ness normalnie da sie bez uzycia zadnej lodowki , tylko po prostu musisz ostroznie oddychac zeby tego nie zdmuchnac na zadnym etapie tej sztuczki, i najlepiej oczywiscie to robic z przezroczysta szklanka i ciemnym blatem
typowy ćpun
te, kurwa, autor tematu, jarałeś kiedyś z wiadra? ja pierdole :| Ty nawet nie wiesz jak to wygląda
ciekawy filmik i ladny dymek a tak pozatym po co sie chwalic kto z czego palil lub co robil, widze ze wiekszosc nie ma sie juz czym chwalic, prawda jest taka ze kto pali ten palic bedzie i niepotrzebuje do tego rozglosu a reszta sie spina ze co oni niepalili a prawda jest taka ze nawet na oczy nie widzieli
stary napisał/a:
ciekawy filmik i ładny dymek a tak poza tym, po co się chwalić kto z czego palił, lub co robił? Widzę, że wiekszość nie ma się już czym chwalić. Prawda jest taka, że kto pali, ten palić będzie i nie potrzebuje do tego rozgłosu, a reszta się spina, że co oni nie palili, a prawda jest taka, że nawet na oczy nie widzieli
Jesteś zjebany.
ale merytorycznie się z Tobą zgadzam i masz w 100% rację.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów