📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Najlepszy typ od gazety - wyjebongo
Tego przecież nie można wpuszczać między ludzi.
Pomyśleć, że jeszcze 100 lat temu byli atrakcją w zoo... Komuś się, kurwa, zachciało miejskiego safari.
Burn! Loot! Murder!
Pomyśleć, że jeszcze 100 lat temu byli atrakcją w zoo... Komuś się, kurwa, zachciało miejskiego safari.
Są cywilizowani czarni, nawet całkiem spory procent — za to nie ma cywilizowanych kacapów (ci którzy byli nimi z pochodzenia uciekli z tego zasranego kraju lub siedzą w więźniu schwytani podczas próby ucieczki).
Przykładów zachowania tego gatunku podludzi mamy na Sadolu sporo, nie wciskaj nam że istota ludzka tak może się zachować.
Co do czarnych, BLMy nawet mówią innym dialektem niż ludzie (każdego koloru skóry). Podobnie kacapi używają jakiegoś paskudnego narzecza (w podstawówce mi kazali się tego uczyć ).
Burn! Loot! Murder!
Afronazistowski elektryk?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów