Obejrzałeś to w ogóle ze już tu wrzucasz ? Ja pierdole co za padaczka.
Rozumiem, że tobie obejrzenie 4 minutowego filmiku zajmuje więcej niż 4 minuty
Rozumiem że do szkoły na Fizykę się nie chodziło. Kurwa mać żeby ludzie podniecali się na podstawową wiedzę to już cholera koniec świata. Ciekawe jak by zareagowali na to iż w dostateczne dużym pojeździe kosmicznym można uzyskać grawitację. Pewnie głowa by im wybuchła.
P.S. Dla wtajemniczonych* właśnie odświeżam sobie "Spotkania z Rammą" wiadomo kogo.
* przez wtajemniczonych rozumiem tych którzy potrafią jeszcze czytać.
Rozumiem że do szkoły na Fizykę się nie chodziło. Kurwa mać żeby ludzie podniecali się na podstawową wiedzę to już cholera koniec świata. Ciekawe jak by zareagowali na to iż w dostateczne dużym pojeździe kosmicznym można uzyskać grawitację. Pewnie głowa by im wybuchła.
P.S. Dla wtajemniczonych* właśnie odświeżam sobie "Spotkania z Rammą" wiadomo kogo.
Gówno rozumiesz. Jesteś jedną z wielu internetowych cip, którym się wydaje, że będą tym fajniejsze, im bardziej będą komuś wjeżdżać. Z fizyką problemów nigdy nie miałem. Nie wrzuciłem tu tego dlatego, że ten filmik otworzył mi oczy na coś, czego do tej pory nie wiedziałem. Wrzuciłem go jako ciekawostkę dla innych. Jeśli już się czepiamy, to naucz się pisać po polsku, bo średnio ci to wychodzi.
Zajebista książka.Mam ją od 15 roku życia i czytałem ją już chyba z 5 razy.Wciąga jak zawsze ,za każdym razem ...Polecam.
Dla nie wtajemniczonych jest to książka napisana przez Arthura C. Clarke'a.
Jeśli napisałem komentarz to warto byłow sumie nigdy nic nie powiedzial czego bym nie wiedzial. jakbym chcial tez moglbym na takim czyms zarabiac ale tego nie robie bo po huj gadac ludziom rzeczy ktore oni juz wiedza?
...
ludziska szanujcie innych, i przestancie krytykowac, ile mozna.
(a jak chcecie komus dojebac to tak konkretnie a nie jak cipy)
(sry za bledy ale nachany jak worek jestem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów