Jak się bawią za zachodnią granicą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to holandia jełopie
@up. też mi się skojarzyło
a tak BTW to wszystkich mówiącym drutem kolczastym wypadało by emigrować do afryki, postawić wielki mur i zalać wodą w piździec... bambusów, rumunów, cyganów, ciapatych i brudasów też
a tak BTW to wszystkich mówiącym drutem kolczastym wypadało by emigrować do afryki, postawić wielki mur i zalać wodą w piździec... bambusów, rumunów, cyganów, ciapatych i brudasów też
to muszą być szwaby ... popatrzcie jakie piękne kobiety tańcują w 1:45
achujciwcycki napisał/a:
Potwierdzam chyba że jest to gdzieś na granicy słychać niemiecki akcentto holandia jełopie
Holandia-a gowniarnia nasladuje new kids on the block no coz kolejny mit obalony-holendrzy wcale nie sa tacy krysztalowi ;P glupota na lvl 8
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
New kids jest super!
Zauważyliście, że na sześciu gości, aż trzech ciapatych. To już jest tam kurwa norma, wszędzie są, połowa społeczeństwa, jebane zgniłe, podrzucone jajka. I weźcie nie mówcie o paranoi w Polsce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów