📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dlaczego akurat pederasty? może ktoś po prostu zgubił ogórki ;D a te białe kolory to tylko refleksja światła, zapytaj boga, on pewnikiem wie
Mogłeś sprzątnąć po sobie, a nie ogóry rozrzucać.
ogóry, w kondomach. Zacznij obcować z sjp.pl czyli "słownikiem języka polskiego". Naprawdę się przydaje, a tym samym "usprawniasz" własnego sebie. I my, nie będziemy zażenowani. Wilk syty i owca cała.
pawel578 napisał/a:
Przyznaj się który twój ogórek
Wszystkie są jego, taki jest seksualnie nienasycony
DrWhisky@ rozluźnij poslady, ważne jest co autor miał na myśli a nie gramatyka
ale ogóreczki już tak!
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
kalijanek napisał/a:
DrWhisky@ rozluźnij poslady, ważne jest co autor miał na myśli a nie gramatyka
Z jednej strony wiadomo o co chodzi, ale z drugiej córka kolegi pisze tak na pejsie;
Hej, ct u cb? o krj idsz jtr do sq? pzdr sis.
Dziś się nie przeprasza tylko soruje, rzucenie zwykłą kurwą jest oznaką bycia wieśniakiem bo teraz się fakuje albo łot da fakuje. Choć ostatnio ojcieć mateusz stwierdził, że przeklinanie jest kul, bo taki co przeklina jest szczery. Podejrzewam, że w scrabble połowa sadola leży w tym i ja. Zamiast rodzimego słowotwórstwa zapożyczamy z angielskiego, no amerykańskiego uściślając, bo to zajebisty język, kraj i obyczaj, a nie to co nasze.
@up
W scrabble zawsze wygra fantastico, który tworzy 3/5 sadistic'a więc nie można mówić że połowa sadola leży.
W scrabble zawsze wygra fantastico, który tworzy 3/5 sadistic'a więc nie można mówić że połowa sadola leży.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów