Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielkie Mzimu zesłało im jasność?
i nawet jasność jest bardziej tłusta od ciemności
inne zrodla mowia o tym, ze ludzie dotknieci albinizmem w takich miejscach nie dozywaja nawet 16 roku zycia. sa mordowani. i takie takie - dorzucila Oksana.
gdzies kiedys czytalem, ze w afrykanskich plemionach ludzie z bielactwem sa uwazani za recepte na rozne choroby czy zaburzenia potencji. morduje sie ich albo w jakichs idiotycznych rytualach albo tak zwyczajnie i "przerabia na leki".
inne zrodla mowia o tym, ze ludzie dotknieci albinizmem w takich miejscach nie dozywaja nawet 16 roku zycia. sa mordowani. i takie takie - dorzucila Oksana.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
1. Zabijani są gdy mają 18 lat.
2. Podobno to my biali jesteśmy rasistami.
2. Podobno to my biali jesteśmy rasistami.
mysle, ze to sa o tyle odosobnione i skrajne przypadki, ze sklecanie z nich jakiegokolwiek argumentu graniczy z demagogia
gdzies kiedys czytalem, ze w afrykanskich plemionach ludzie z bielactwem sa uwazani za recepte na rozne choroby czy zaburzenia potencji. morduje sie ich albo w jakichs idiotycznych rytualach albo tak zwyczajnie i "przerabia na leki".
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Tak było.
rp.pl/artykul/368315_Kara_smierci_za_zabicie_albinosa_.html
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów