18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Ciemny pieszy
Pantilion • 2018-09-30, 13:52
Najebany nocą be odblasków

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
w................y 2018-09-30, 14:05 6
a to w Rosji sa jacys trzezwi?
Zgłoś
Cezz999 2018-09-30, 14:54 75
Jedyne co mi przyszło do głowy to:

Zgłoś
Gymnorhinus 2018-09-30, 15:05 9
Kurwa widać jak stopa łapie i złapał. Nie wiem o co wam wszystkim chodzi.

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
edek.bajzel 2018-09-30, 17:42 3
Cezz999
kiedy kurwa nie ma nic mądrego do powiedzenia, na temat, wpierdala politykę,
jebane ruskie trolle, albo popierdolone przez TVN debilne platfusy, lub też inna hujnia z grzybnią
Zgłoś
Hose88 2018-09-30, 18:00 13
edek.bajzel napisał/a:

Cezz999
kiedy kurwa nie ma nic mądrego do powiedzenia, na temat, wpierdala politykę,
jebane ruskie trolle, albo popierdolone przez TVN debilne platfusy, lub też inna hujnia z grzybnią

Ale po co zaraz te nerwy, kolego. Rebus jest dziecinnie prosty:

1. Kurwa
2. Kurwa (ale tu podchwytliwe, bo chodzi o nazwisko)
3. Dzban

Teraz połącz wszystko w zdanie

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
edek.bajzel 2018-09-30, 18:33 7
Hose88 napisał/a:

1. Kurwa
3. Dzban

przepraszam, podnieciłem się , więc chętnie bym cię stąd wypierdolił
słów nie musisz łączyć ,,błyskotliwie prymitywie,,
Zgłoś
Cezz999 2018-09-30, 18:52 4
edziu...
Sprawdź w okolicach kolana czy nie masz jakiejś 'gulki'.
To może być ciąża pozamaciczna, co tłumaczyłoby twoje fochy.
Opcja 2ga jest taka, że jesteś po prostu niedojebany.

P.S. Maści na ból dupy nie wklejam, bo ewidentnie lubisz 'stan zapalny' w okolicy okrężnicy
Zgłoś
edek.bajzel 2018-09-30, 18:58
Cezz999 napisał/a:

edziu...
Sprawdź w okolicach kolana czy nie masz jakiejś 'gulki'.
To może być ciąża pozamaciczna, co tłumaczyłoby twoje fochy.
Opcja 2ga jest taka, że jesteś po prostu niedojebany.

P.S. Maści na ból dupy nie wklejam, bo ewidentnie lubisz 'stan zapalny' w okolicy okrężnicy

trzy dychy na karku i takie prymitywne żarty, weź , dorośnij w końcu,
bo jak do mnie to piszesz to się bardziej postaraj, prostaku

choć , szczerze to kończę pisanie z Tobą, muszę wyczyścić kibel, a to fajniejsze niż idiotyczna wymiana zdań,
tyle
Zgłoś
C................n 2018-09-30, 19:10 2
Hose88 napisał/a:

1. Kurwa
3. Dzban

@Hose88 Zmień nick na Jose i dołącz do swojej mentalnie właściwej brazylijskiej braci, uprzejmie proszę. Tam szybko ci zaaplikują odpowiednią kurację i może jeszcze będą z ciebie ludzie*

*się śmiali na hardzie, bo tak to jesteś zbędny i tylko zanieczyszczasz pulę genetyczną ludzkości
Zgłoś
Hose88 2018-09-30, 20:39
Caramon napisał/a:

@Hose88 Zmień nick na Jose i dołącz do swojej mentalnie właściwej brazylijskiej braci, uprzejmie proszę. Tam szybko ci zaaplikują odpowiednią kurację i może jeszcze będą z ciebie ludzie*

*się śmiali na hardzie, bo tak to jesteś zbędny i tylko zanieczyszczasz pulę genetyczną ludzkości

Dojebałeś mi strasznie... Staryyy... idę na terapię do szkoły Veltura, bo czuję się po tym jak pies

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
C................s 2018-09-30, 20:57
Trafiony zatopiony
Zgłoś
ellsworth 2018-09-30, 22:18
Dlatego unikam jak tylko mogę jazdy po zmroku. Człowiek, człowiekiem, ale np. sarny czy inne zwierzęta raczej odblasków nie noszą, na drodze może leżeć jakiś zgubiony ładunek o który się można rozpierdolić, albo może być najzwyklejsza dziura na której się urwie koło.
Generalnie to nie podzielam i zupełnie nie rozumiem nieograniczonego wręcz optymizmu większości kierowców jeżdżących po zmroku, którzy poruszają się z prędkościami większymi niż odległość widoczności na zatrzymanie dla tej prędkości, jeżdżąćych na zasadnie "może akurat nic się nie stanie"
Zgłoś
Bosheszczye 2018-10-01, 4:33
No nie ma to jak obrażać mądrą osobę w tym rebusie.
Zgłoś
Markiewicz 2018-10-01, 10:41
Kurwa Jaki Dzban - pięknie!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów