Cezz999
kiedy kurwa nie ma nic mądrego do powiedzenia, na temat, wpierdala politykę,
jebane ruskie trolle, albo popierdolone przez TVN debilne platfusy, lub też inna hujnia z grzybnią
Ale po co zaraz te nerwy, kolego. Rebus jest dziecinnie prosty:
1. Kurwa
2. Kurwa (ale tu podchwytliwe, bo chodzi o nazwisko)
3. Dzban
Teraz połącz wszystko w zdanie
3. Dzban
przepraszam, podnieciłem się , więc chętnie bym cię stąd wypierdolił
słów nie musisz łączyć ,,błyskotliwie prymitywie,,
Sprawdź w okolicach kolana czy nie masz jakiejś 'gulki'.
To może być ciąża pozamaciczna, co tłumaczyłoby twoje fochy.
Opcja 2ga jest taka, że jesteś po prostu niedojebany.
P.S. Maści na ból dupy nie wklejam, bo ewidentnie lubisz 'stan zapalny' w okolicy okrężnicy
edziu...
Sprawdź w okolicach kolana czy nie masz jakiejś 'gulki'.
To może być ciąża pozamaciczna, co tłumaczyłoby twoje fochy.
Opcja 2ga jest taka, że jesteś po prostu niedojebany.
P.S. Maści na ból dupy nie wklejam, bo ewidentnie lubisz 'stan zapalny' w okolicy okrężnicy
trzy dychy na karku i takie prymitywne żarty, weź , dorośnij w końcu,
bo jak do mnie to piszesz to się bardziej postaraj, prostaku
choć , szczerze to kończę pisanie z Tobą, muszę wyczyścić kibel, a to fajniejsze niż idiotyczna wymiana zdań,
tyle
Ale po co zaraz te nerwy, kolego. Rebus jest dziecinnie prosty:
1. Kurwa
3. Dzban
@Hose88 Zmień nick na Jose i dołącz do swojej mentalnie właściwej brazylijskiej braci, uprzejmie proszę. Tam szybko ci zaaplikują odpowiednią kurację i może jeszcze będą z ciebie ludzie*
*się śmiali na hardzie, bo tak to jesteś zbędny i tylko zanieczyszczasz pulę genetyczną ludzkości
@Hose88 Zmień nick na Jose i dołącz do swojej mentalnie właściwej brazylijskiej braci, uprzejmie proszę. Tam szybko ci zaaplikują odpowiednią kurację i może jeszcze będą z ciebie ludzie*
*się śmiali na hardzie, bo tak to jesteś zbędny i tylko zanieczyszczasz pulę genetyczną ludzkości
Dojebałeś mi strasznie... Staryyy... idę na terapię do szkoły Veltura, bo czuję się po tym jak pies
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.Generalnie to nie podzielam i zupełnie nie rozumiem nieograniczonego wręcz optymizmu większości kierowców jeżdżących po zmroku, którzy poruszają się z prędkościami większymi niż odległość widoczności na zatrzymanie dla tej prędkości, jeżdżąćych na zasadnie "może akurat nic się nie stanie"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów