Animal planet w najlepszym wydaniu. Brać ilu się da do Polski bo możemy się wiele od nich nauczyć. Zaryzykował bym nawet stwierdzeniem iż ludzie tego pokroju zasponsorują europie drugą rewolucję przemysłową
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Antebot napisał/a:
To nie są ludzie. Wypraszam sobie jakiekolwiek pokrewieństwo. Ich gałąź ewolucyjna wyrosla sobie zupełnie w innym miejscu niż nasza.
tylko ja proszę, by nie mieszać w to zwierząt.
nie przypominam sobie, by jakiekolwiek zwierzę tak robiło.
z tyłu być może byk czeka na swoją kolej...
Oni już stoją w kolejce po bilet do Polski....... Ponoć sprzedali chatę z gówna , żonę z miotu , wielbłąda z rodziny
POLTERGAIST napisał/a:
Teraz powiedz takiemu, że jak pojedzie do Europy i jak np zgwałci biała kobietę i go złapią to za kare dostanie przytulną cele
A skąd, obskoczy wpierdol gaśnicą, czy śmietniczką, bo deski z ławki już się dzisiaj nie wyrywa. Chyba, że zamiast do Europy pojedzie do Emiratów Niemieckich, lub Kalifatu Afro-Francuskiego, to tam, może tak, ale nie w Europie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów