Animal planet w najlepszym wydaniu. Brać ilu się da do Polski bo możemy się wiele od nich nauczyć. Zaryzykował bym nawet stwierdzeniem iż ludzie tego pokroju zasponsorują europie drugą rewolucję przemysłową
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale o co chodzi, przecież ten mocz zmyje cały brud i będzie jak nowy.
Nie....to się nie wydarzyło.
Ten film zniszczył mi głowę.
I tak już mocno uszarpaną przez tą stronę.
Słabe to SPA. Po ciepłym prysznicu należał mu się również brązowy pielęgnacyjny balsam na głowę.
Teraz powiedz takiemu, że jak pojedzie do Europy i jak np zgwałci biała kobietę i go złapią to za kare dostanie przytulną cele z tv z trzema posiłkami dzienne i prysznicem z którego leci woda
To nie są ludzie. Wypraszam sobie jakiekolwiek pokrewieństwo. Ich gałąź ewolucyjna wyrosla sobie zupełnie w innym miejscu niż nasza.
Antebot napisał/a:
To nie są ludzie. Wypraszam sobie jakiekolwiek pokrewieństwo. Ich gałąź ewolucyjna wyrosla sobie zupełnie w innym miejscu niż nasza.
Ja nawet wiem z którego miejsca wyrosła ta galąź.
Lok napisał/a:
Nie....to się nie wydarzyło.
Bez kitu o.O on to normalnie robi, nie za kare, czy smieszki, tylko robi to, jakby to bylo zwyczajne..
POLTERGAIST napisał/a:
Teraz powiedz takiemu, że jak pojedzie do Europy i jak np zgwałci biała kobietę i go złapią to za kare dostanie przytulną cele z tv z trzema posiłkami dzienne i prysznicem z którego leci woda
2 zimne dania i jeden cieply obiad.
POLTERGAIST napisał/a:
I jeszcze w sraczu jego gówno będzie spłukiwane wodą nadającą się do picia. Przed spłukaniem oczywiście.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów