Krótko i zwięźle o tych ciotach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niby dlaczego ?
@up
Za co niby wyczuwasz?
Uzasadnij...
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Za co niby wyczuwasz?
Uzasadnij...
Haha, udało ci się z tym Krab United A jest w krabach drużyna, ale w tamtym sezonie nie miałem czasu grać. Najlepszym zawodnikiem jest ciapaty szef, bo jako chyba jedyny w całej firmie nie pije, nie pali i nie ćpa
eee tam.... to akurat się Bongusiowi udało
@superf: Chyba AroGiantowi.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@up
Poławiacze krabów A tak co do tematu to widziałem to na srejku , demotach , mistarzach ,chujach mujach dzikich wężach a teraz jeszcze w dodatku tutaj. Słabe , nie śmieszne chujowe,
Poławiacze krabów A tak co do tematu to widziałem to na srejku , demotach , mistarzach ,chujach mujach dzikich wężach a teraz jeszcze w dodatku tutaj. Słabe , nie śmieszne chujowe,
minich16 napisał/a:
Oglądam piłkę nożną i mnie też wkurwia jak ktoś symuluje, ale nie mówię, że to sport dla ciot
Musiałem się źle wyrazić, wybacz. Też lubię piłkę, a ciotami nazwałem nie wszystkich piłkarzy, lecz symulantów.
Cytat:
Weź kurwa bongman spierdalaj z tego forum. Oglądam piłkę nożną i mnie też wkurwia jak ktoś symuluje, ale nie mówię, że to sport dla ciot. Boks też oglądam i mnie wkurwia jak ktoś napisze, że to sport dla ciot, bo taki szpilka pokazuje swoje. To są pojedyncze przypadki.
PS. co się kurwa ogląda u Ciebie w sosnowcu?
Sam gram w piłkę i powiem Ci, że oglądając piłkę, to gówno możesz wiedzieć. Wyjdź i pograj, ale nie za miliony euro, ale dla siebie i kumpli. Wtedy pogadamy, a Ci wszyscy "sportowcy" To cioty bez szkoły, bo zaczynają w szkółkach jako 6 latkowie, więc jak takiemu ma się nie udać ?
Szkoda, że nie pokazują w telewizji tych po kontuzjach, którzy nie mogą kontynuować kariery.. Zawodu nie mają, wykształcenia też..
Chyba, że mówimy tutaj o San Marino. Albo o tym kolesiu (nie znam się na boksie) co napierdolił szpilce po pysku. Podobno wziął sobie urlop w pracy na walkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów