📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
satariel napisał/a:
Od razu widać, że jakiś chujowy amerykański program, zgrane na jebanego tik-toka i jakieś leszcze z napisem agent. Masz rację, to musi być prawda, a ty jesteś super inteligentny. Nic dziwnego, że ludzie dają się zrobić na wnuczka, telezakupy mango, trudne sprawy i co im się wciśnie, jak tacy ludzie chodzą po ziemi.
Minuta szukania i od razu znalazłem aktorzynę:
Jedno pytanie. Gdzie napisałem, że to prawda? Po prostu ustosunkowałem się do dygania palcem, którego nie cierpię na równi z poklepywaniem po plecach. Musisz mieć smutne i nudne życie, wynajdując sobie problemy, tam gdzie ich nie ma.
35i napisał/a:
Jedno pytanie. Gdzie napisałem, że to prawda? Po prostu ustosunkowałem się do dygania palcem, którego nie cierpię na równi z poklepywaniem po plecach. Musisz mieć smutne i nudne życie, wynajdując sobie problemy, tam gdzie ich nie ma.
zacytuję twoją wypowiedź: "I tak za późno. Powinien wyłapać zaraz po dygnięciu palcem."
Z pewnością nie wskazuje, że się wkręciłeś jak leming. Jak ma mu wcześniej wyjebać, skoro to jest reżyserka? Osoba, która by to wiedziała, nie traciłaby czasu na taki komentarz do wyreżyserowanego kina akcji dla zjebów z IQ 80.
Ilość piw pod tym gównem i komentarze twojego typu utwierdzają mnie tylko, że ludzie to debile i można ich zmanipulować jak się chce.
W takim razie ja powiem tak:
panie, masz pan rację, nie przypierdalam się do twojej głupoty.
A teraz uwierz w moje słowa i szuraj kapciami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów