📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pięknie z partyzanta mu wyjebal
Ale ta murzynka ma ciało
Co jak co ale agent wyszkolony. Od razu zauwazyl ze slabo przypierdolil i przytrzymal garde bo sie przestraszyl ze typ mu odda 3 razy bardziej.
Jabulko69 napisał/a:
Co jak co ale agent wyszkolony. Od razu zauwazyl ze slabo przypierdolil i przytrzymal garde bo sie przestraszyl ze typ mu odda 3 razy bardziej.
Wyszkolony???
Ja jestem w wieku jeszcze starszym i bez szkolenia zawsze trzymam asekuracje przy takich akcjach, odruch taki mi pozostał z KGB.
A tak na marginesie to co oni mają takie plamy na sobie, to tatuaże?
p47 napisał/a:
k***a jakie uszy wielkie
Nie widzisz dziur po tunelach?
Ja jestem w wieku jeszcze starszym i bez szkolenia zawsze trzymam asekuracje przy takich akcjach, odruch taki mi pozostał z KGB.
A tak na marginesie to co oni mają takie plamy na sobie, to tatuaże?
-Halo, nie mam czasu na pierdoły, musze trzymać garde jak kiedyś w KGB
-Ale to Ty do mnie dzwonisz
-Narazie
Co to za program telewizyjny bez reżysera? Jakieś "Dlaczego ludzie w to wierzą" amerykańskie?
35i napisał/a:
I tak za późno. Powinien wyłapać zaraz po dygnięciu palcem.
Od razu widać, że jakiś chujowy amerykański program, zgrane na jebanego tik-toka i jakieś leszcze z napisem agent. Masz rację, to musi być prawda, a ty jesteś super inteligentny. Nic dziwnego, że ludzie dają się zrobić na wnuczka, telezakupy mango, trudne sprawy i co im się wciśnie, jak tacy ludzie chodzą po ziemi.
Minuta szukania i od razu znalazłem aktorzynę:
imdb.com/name/nm8279086/bio?ref_=nm_ov_bio_sm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów