Sęp już czeka na swoje przysmaki.
Sęp już czeka na swoje przysmaki.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolenie, dawno już udowodniono , że dziecko było zaledwie 20 metrów od centrum pomocy dla głodujących , jak widać ma nawet opaskę identyfikacyjną na prawej ręce. Ponadto w Sudanie trwała wojna domowa i Carter był pilnowany przez żołnierzy , którzy nie pozwalali na jakąkolwiek interwencję. Co więcej dziecko przeżyło , chłopiec nie dziewczynka zmarł 14 lat później na malarię. Carter dokumentował to co najgorsze w Afryce . W latach 90 nie było srajfonów , także gdyby nie on , nikt by się nie dowiedział o głodzie i skali przemocy w Afryce. Facet był świadkiem dziesiątek śmierci , głodu, ludobójstwa , bestialskich egzekucji, był świadkiem śmierci swojego najlepszego kumpla . Także chuja wiesz o facecie.
W sumie też wiesz tylko tyle co wyczytałeś w Internecie.
Największym sępem to był fotograf. Poczytajcie trochę o tym zdjęciu.
Niejaki Kevin Carter. Na szczęście niedługo później walnął samobója.
Jest może gdzieś na hardzie. Zgaduję, że skoro robił takie zdjęcia to siebie też upamiętnił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów