📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tekst starszy niż świat, na pewno ktoś uwierzy, że to twoja historia .
kleryk66
nie wiem jak stary jest ten tekst, miałem taką sytuacje u chu* mnie to obchodzi co myślisz
nie wiem jak stary jest ten tekst, miałem taką sytuacje u chu* mnie to obchodzi co myślisz
Kolejny, co zrzyna najlepsze teksty z komentarzy...
Nawet jeśli tekst jest stary to nie mógł ktoś go wykorzystać?
firana jak cie nie obchodzi co inni myślą to idz do sejmu albo do klaszoru
kleryk66 napisał/a:
Tekst starszy niż świat, na pewno ktoś uwierzy, że to twoja historia .
tzw materiał własny zasłyszany od znajomych
W calach ?
Dowcipnisie wy,hultaje jedne. Twój kumpel jest bystry jak woda w klozecie.. jest się czym chwalić.
a kierowca wstał i zaczął bić brawo
poproszę piwo? pewnie fapujecie do gościa niedzielnego i jara was wszystko co dozwolone od osiemnastu, ale nie martwcie się, za cztery lata pójdziesz do sklepu, powiesz dwa żubry puszkowe, albo nic nie powiesz, weźmiesz z lodówki i postawisz Pani ekspedientce na ladzie i tym sposobem ona nie zburaczy patrząc na dwóch debili a Wy się piwka napijecie
@firana, ona pytała o żabki, a nie rozmiar penisa :<
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów