Fedor napisał/a:
Co Ty pierdolisz jełopie ? dobrze mu powiedziała! takie akcje mnie aż wkurwiają. Ile razy mi koleżanki opowiadały że te tępe ciule spisywały je bo pewnie oddychały za głośno a potem szok zapro na FB od matoła - żałosne próby żeby sobie zarwać w jakiś sposób.. a już nie powiem o innych tekstach które ślą typu "przewieziemy Cie radiowozem jak dasz nam numer itp" Jestem ratownikiem medycznym i życiu nie latałem i jarałem sie jaki to cudowny jestem i co ja tam nie robie..
zamilcz leszczu bo pojęcia o niczym nie masz
skoro współczesna młodzież traktuje policję jako największe gówno to nie dziw się, że władza nie pozostaje dłużna
a w tym przypadku policjant sobie zażartował, no ale przecież dzisiejsze panny to w większości zwykłe szmaciska, które są przekonane o swojej zajebistości
a co w tym złego, ze policjant kogoś spisuje? korona komuś spadnie z głowy? ich zadaniem jest pilnowanie porządku więc robią to, na co pozwala im prawo
zresztą tak bez powodu to nikogo nie spisują ani się nie czepiają, ktoś musiał sobie na to zasłużyć, twoje koleżaneczki to oczywiście wzór wszelkich cnut
no i tradycyjnie już można to skwitować: policja działa - źle, nic nie robi - też źle