Została przez małpę zaatakowana
Została przez małpę zaatakowana
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może taka lewicowa odtrutka na prawacki faszyzm nie byłaby taka zła.
Po pierwsze, trzeba być kompletnym, niereformowalnym, skundlonym idiotą, żeby twierdzić że mamy teraz w Polsce faszyzm.
Po drugie, PiS to nie prawica, a narodowi socjaliści - czyli narodowa forma międzynarodowej lewicy.
Po trzecie, to ta wasza lewacka odtrutka jest w formie kapsułki z cyjankiem dla narodu polskiego.
Czemu tępa dzida trzymała do samego końca wózek i się wypierdolił, zamiast go puścić i się bronić obiema rękami??
Może nie chciała, żeby stoczył się jezdnia ze wzniesienia?
Halman powinien zwrócić Ci honor moim skromnym zdaniem za opis zdarzenia o co się spruł. ALe czego się spodziewać po szeryfie portalu który nawet w dalekiej na wschód Jakucji gdzie jakieś mongoły żyją w dziczy widzi kacapskie onuce...
a halman to nie ma ukrowskiej dziouchy?
ciekawe czym sobie przejebała.a jak kradniesz filmik to chociaz o info sie kurwa postarajj
Fakt, fajnie dodać źródło, ale skoro nygus szarpie torebkę kobiecie to chyba nie poszło o faceta
Po wygranej lewych wyciągamy transparenty łelkam refuges i takich my też będziemy mieli
Od stu lat rządzi w Polsce lewica.
"Lewi" tym razem nie wygrają, bo KO będzie rozdawało po wyborach stołki, ale przy kolejnych to kto wie. Może taka lewicowa odtrutka na prawacki faszyzm nie byłaby taka zła.
co do filmiku: Czemu tępa dzida trzymała do samego końca wózek i się wypierdolił, zamiast go puścić i się bronić obiema rękami??
Od stu lat rządzi w Polsce lewica.
Witamy w Europie.
Jeżeli Australia to Europa to kurwa ja nie wiem co...
jakoś nie widać po niej tej ciąży no ale chuj, widocznie niektórzy dla dramaturgii o tym wiedzą..
Dla dramaturgii to ty byś pewnie wiele zrobił ale nie chce zgadywać
"Lewi" tym razem nie wygrają, bo KO będzie rozdawało po wyborach stołki, ale przy kolejnych to kto wie. Może taka lewicowa odtrutka na prawacki faszyzm nie byłaby taka zła.
co do filmiku: Czemu tępa dzida trzymała do samego końca wózek i się wypierdolił, zamiast go puścić i się bronić obiema rękami??
Ko to lewi wlasnie.......... ciemna istoto
jakoś nie widać po niej tej ciąży no ale chuj, widocznie niektórzy dla dramaturgii o tym wiedzą..
Stulejko. Gdybys mial kobiete i jesli jakims cudem bys ja zaplodnil,to uwierz mi,ze nie widac tego po 2-3 miesiacach.
Tak czy inaczej, szympans do utylizacji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów