18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Ciężarna sadolka
Kruszynka126 • 2013-06-17, 18:16
Przyszedł ostatnio do mnie rozpaczony kumpel, którego luba jest w ciąży. Zapytawszy co się stało odpowiedział mi, że do czasu rozwiązania zero seksu. Kiedy spytałam dlaczego, przytoczył mi słowa swojej wybranki: "nie będziesz mi dziecka po głowie chujem macał".

materiał własny
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
666duch 2013-06-17, 18:33
Dałaś mu?
Zgłoś
s................9 2013-06-17, 18:34 7
A morda od czego?
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-06-17, 18:55
A w dupkę?
Zgłoś
pisage 2013-06-17, 19:44 30
spoko, spoko. Zaraz hormony się zagotują, przyciśnie ją to go w nocy będzie budzić na szybki numerek. A jak w szkole rodzenia usłyszy, że na przyspieszenie porodu najlepszy jest seks to będą się walić całymi wieczorami.
Zgłoś
abdul 2013-06-17, 21:07
jak juz sie wycieli, to mu zbrzydnie
Zgłoś
kustoszpan 2013-06-17, 21:09
Ciężarna sadolka, udostępni swojemu lubemu w anusa, usta, stopami, dłońmi, a w ciąży wskazane "na hiszpana" jak jej już bufory urosną.
Zgłoś
dyziom 2013-06-17, 21:16 1
ta, materiał własny... przetworzony "żarcik" i tyle
Zgłoś
Ileev 2013-06-17, 21:29 2
materiał własny, dziecko też?
Zgłoś
k................7 2013-06-17, 22:14 1
Co jej za różnica i tak za kilka lat pomaca..
Zgłoś
Stefanesko 2013-06-17, 22:33
Co się odwlecze, to nie uciecze
Zgłoś
gringo2412 2013-06-18, 0:09
yyy Anal?
Zgłoś
Patrys167 2013-06-18, 11:13
Co do seksu na przyspieszenie porodu jest to jak najbardziej prawda ale seks musi sie odbywać z mężczyzną który nie jest ojcem dziecka więc jak nie dobudzi starego to pobiegnie do sąsiada miejmy nadzieje ze nie będzie nim akurat jakiś Abdul z kebaba na rogu
Zgłoś
D................n 2013-06-20, 11:50 3
Patrys167 napisał/a:

Co do seksu na przyspieszenie porodu jest to jak najbardziej prawda ale seks musi sie odbywać z mężczyzną który nie jest ojcem dziecka więc jak nie dobudzi starego to pobiegnie do sąsiada miejmy nadzieje ze nie będzie nim akurat jakiś Abdul z kebaba na rogu

No chyba Cię, mój drogi, zdrowo poebao. Nie ma znaczenia, czy jest czy nie jest ojcem dziecka, bo za efekt odpowiadają zawarte w spermie prostaglandyny, które wywołują skurcze mięśni macicy. A te wydziela każdy facet, więc równie dobrze stały partner. Takie podejrzewanie każdej kobiety o dziwkarstwo w kontekście Abdula jest w sumie trochę podejrzane... Czyżby trauma?

Co do wywołania porodu- aby efekt był wzmocniony niektórzy ginekolodzy polecają również intensywne pieszczoty piersi (wydzielanie oksytocyny, również pobudza macicę do pracy). Do tego jeszcze orgazm mamuśki, najlepiej jak najsilniejszy i dzidzia niemal sama wyskoczy Przynajmniej zazwyczaj się tak dzieje.

Co prawda ten wpis jest w formie żartu (taką przynajmniej mam nadzieję), ale wiem, że są kobiety, które serio nie chcą w ogóle uprawiać seksu w ciąży, żeby dziecka penisem nie uszkodzić czy z powodu jakichś innych dziwnych zabobonów.
I powiem na ten temat tyle: Panowie, jeśli Wasza królewna kiedyś wyskoczy z czymś takim, mam dla Was złe wieści- matką Waszego dziecka została kompletna kretynka nie mająca pojęcia, jak jest zbudowana tam na dole, więc raczej skonczyła gimnazjum dzięki zagłębianiu się w anatomię układu rozrodczego w praktyce, niż za sprawą podręcznika.
Bzdura taka, aż zęby bolą. Funduje jedna z drugą 9 miesięcy (z połogiem do 11) przymusowego celibatu z absurdalnych powodów, a później żalą się na forach, że mąż ją zostawił, bo przytyła w ciąży 6 kilo i faceci to świnie. No kurwa. Deską po ryju, a nie rodzinę zakładać.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem