Na drodze wiodącą klifami nad zimnymi wodami Petchaboon ciężarówka wychodząc z zakrętu doznaje poślizgu przez co wywraca się na jadącego w kierunku śmierci motocyklistę. Pisk kobiety można mierzyć w decybelach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca ciężarówki chyba za dużo grał w Need for Speed,lub nie dostosował się do warunków pogodowych.
up pewnie to i to. zabic na miejscu skurwysyna za celowa niebezpieczna jazde zagrazajaca innym. Noi zabic te glupia dziure ktora drze ryja w drugim aucie...
Wcale go nie przygniótł. Dobre oko zauważy.
Nie macie wrażenia, że większość kierowców ciężarówek to bezmózgi? Płacą za km to jadę, nic więcej mnie nie obchodzi.
Czy kierowca dokonał zakończenia żywota? Poproszę o więcej informacji autorze.
@tackx
zapewne są to góry, poczytaj na jakiej zasadzie działają hamulce w ciężarówkach
Zgaduje, ze się "skończyły" chwilowo
@tackx
zapewne są to góry, poczytaj na jakiej zasadzie działają hamulce w ciężarówkach
Zgaduje, ze się "skończyły" chwilowo
Pewnie barierki energochłonne były nie wzruszone...Fantasti...jesteś jednak debilem,zmień proszę sposób opisywania albo idź wreszcie do pracy
"...W kierunku śmierci" HAhaha
Technicznie rzecz biorąc, trzepot skrzydeł kolibra też można mierzyć w decybelach.
Kurwa zawsze ten sam scenariusz.. w czym ma pomóc to piszczenie i darcie gęby?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów