📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lo k🤬a bogato ciekawe czy nogi jej napuchły na chwilkę przejazdu głowy

Jakby miał pełną naczepę to pewnie by to wyglądało jak wyciskanie pryszcza

Ja p🤬le ! Czy ona tam jeszcze dźwignęła łeb na końcu filmiku po takiej akcji ?

Hans-Kloss napisał/a:
Ja p🤬le ! Czy ona tam jeszcze dźwignęła łeb na końcu filmiku po takiej akcji ?
Widać koło ześlizgnęło się po kasku i załapało tylko plastik.fart jak sto c🤬ji bo inaczej to by tylko szyja została

Od nowelizacji Kodeksu Drogowego w 2011 roku rowerzysta ma prawo wyprzedzać inne pojazdy z prawej strony. Do 2011 roku kierujący rowerem nie mogli legalnie wyprzedzać stojących i wolno jadących samochodów w korku. Obecnie jest to legalne.
Nam też takie małe chiny zrobili 10 lat temu, największy idiotyzm jaki mogli wprowadzić.
Nam też takie małe chiny zrobili 10 lat temu, największy idiotyzm jaki mogli wprowadzić.
intermag napisał/a:
Od nowelizacji Kodeksu Drogowego w 2011 roku rowerzysta ma prawo wyprzedzać inne pojazdy z prawej strony. Do 2011 roku kierujący rowerem nie mogli legalnie wyprzedzać stojących i wolno jadących samochodów w korku. Obecnie jest to legalne.
Może jakiś sadol nad tym główkował... Albo idiota

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie