Przejechał jej po głowie ale dobrze, że miała kask
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
twardego musi mieć orzecha skurwysyn
Lo kurwa bogato ciekawe czy nogi jej napuchły na chwilkę przejazdu głowy
Jakby miał pełną naczepę to pewnie by to wyglądało jak wyciskanie pryszcza
Ja pierdole ! Czy ona tam jeszcze dźwignęła łeb na końcu filmiku po takiej akcji ?
Hans-Kloss napisał/a:
Ja pierdole ! Czy ona tam jeszcze dźwignęła łeb na końcu filmiku po takiej akcji ?
Widać koło ześlizgnęło się po kasku i załapało tylko plastik.fart jak sto chuji bo inaczej to by tylko szyja została
Od nowelizacji Kodeksu Drogowego w 2011 roku rowerzysta ma prawo wyprzedzać inne pojazdy z prawej strony. Do 2011 roku kierujący rowerem nie mogli legalnie wyprzedzać stojących i wolno jadących samochodów w korku. Obecnie jest to legalne.
Nam też takie małe chiny zrobili 10 lat temu, największy idiotyzm jaki mogli wprowadzić.
Nam też takie małe chiny zrobili 10 lat temu, największy idiotyzm jaki mogli wprowadzić.
intermag napisał/a:
Od nowelizacji Kodeksu Drogowego w 2011 roku rowerzysta ma prawo wyprzedzać inne pojazdy z prawej strony. Do 2011 roku kierujący rowerem nie mogli legalnie wyprzedzać stojących i wolno jadących samochodów w korku. Obecnie jest to legalne.
Może jakiś sadol nad tym główkował... Albo idiota
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów