📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
a w połowie tak sobie myślałem " Ale będzie z niego chujek, jak faktycznie nic się nie stanie"
I tak sobie myślę pod koniec, już z emocji zacierając ręce "Ale byłyby jaja jakby przejechał..."
Nic nie może się stać, bo most, nawet wiszący jest projektowany na określone obciążenie, tak samo z resztą jak mosty niewiszące.
Myślisz, że jakby na most zaprojektowany na 5 ton wjechała ciężarówka 15 ton to by się nie zapadł?
Przed takimi mostami są znaki ile może na niego wjechać i na tej podstawie kierowca powinien ustalić czy przejedzie czy się rozwali, a jak wjedzie wiedząc, że ma większą masę niż dopuszczalna, to jest debil i już.
Myślisz, że jakby na most zaprojektowany na 5 ton wjechała ciężarówka 15 ton to by się nie zapadł?
Przed takimi mostami są znaki ile może na niego wjechać i na tej podstawie kierowca powinien ustalić czy przejedzie czy się rozwali, a jak wjedzie wiedząc, że ma większą masę niż dopuszczalna, to jest debil i już.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów