Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczy żeby jechał wolniej, ale skąd taka ameba jak ty może o tym wiedzieć.
Taa. I może kurwa jeszcze niech przepuszcza pieszych. Ty chyba jesteś pedalarzem-terrorystą co się pruje na drodze.
Przepraszam za spam, szukam pomocy gdzie tylko mogę...Wierzę w Boga i ludzi dobrej woli.... Moja siostra Sandra cierpi na rzadką chorobę immunologiczną, przetoczenia flebogammy co miesiąc, po śmierci Taty zostaliśmy sami z chorą Mamą, wyjechałem do niemiec, przerwałem studia psychologiczne, żeby pomóc rodzinie. proszę wesprzyj jak możesz: pl/z/ratujsandre Zweryfikowana autentyczność zbiórki.
Sandra pokazuje cycuszki za hajs?
Przepraszam za spam, szukam pomocy gdzie tylko mogę...Wierzę w Boga i ludzi dobrej woli.... Moja siostra Sandra cierpi na rzadką chorobę immunologiczną, przetoczenia flebogammy co miesiąc, po śmierci Taty zostaliśmy sami z chorą Mamą, wyjechałem do niemiec, przerwałem studia psychologiczne, żeby pomóc rodzinie. proszę wesprzyj jak możesz: pl/z/ratujsandre Zweryfikowana autentyczność zbiórki.
Boga nie ma , gdyby był toby pomógł swojemu sługusowi. Nikogo nie obchodzi że w niego wierzysz, jeśli już to jest twój problem. Idź do przedstawicieli boga na ziemi, na pewno ci pomogą , przecież mają obowiązek pomagać i służyć ludziom
Taa. I może kurwa jeszcze niech przepuszcza pieszych. Ty chyba jesteś pedalarzem-terrorystą co się pruje na drodze.
Ja pierdole, nie wierzę, że potrafisz oddychać i pisać jednocześnie. Ty nie chyba a na pewno jesteś niedojebany, skoro nie potrafisz zrozumieć dlaczego jedzie za szybko.
Ja pierdole, nie wierzę, że potrafisz oddychać i pisać jednocześnie. Ty nie chyba a na pewno jesteś niedojebany, skoro nie potrafisz zrozumieć dlaczego jedzie za szybko.
Przecież on jedzie jakimś kolosem a nie kurwa oplem Corsą. Więc chyba normalne że będą fale. Tym bardziej że chuj wie co leżą za przeszkody pod nim.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów