📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmmmm. Czy gdyby zachamowal nagle czy te rureczki czasem z naczepy nie wslizgnely by sie do kabiny ?
Dlatego za prawidłowe zabezpieczenie ładunku odpowiedzialny jest kierowca.
Przechuj gość!
w zasadzie to nie "ciężarówka vs. osobówka" tylko "ciężarówka feat. osobówka"
W takiej sytuacji kierowca mógł nie zauważyć osobówki, jakby było sucho to mógłby chociaż dym z opon zauważyć. Dlatego mili Panowie uważajcie na duże auta. ( no chyba, że koniecznie chcecie trafić na HARDa )
W takiej sytuacji kierowca mógł nie zauważyć osobówki, jakby było sucho to mógłby chociaż dym z opon zauważyć. Dlatego mili Panowie uważajcie na duże auta. ( no chyba, że koniecznie chcecie trafić na HARDa )
bart0lini1 napisał/a:
Hmmmm. Czy gdyby zachamowal nagle czy te rureczki czasem z naczepy nie wslizgnely by sie do kabiny ?
Pierdol pierdol, zabezpieczony jest taki ładunek
To, że kierowca ciężarówki mógł nie zauważyć osobówki - spoko. Ale kurwa, że kierowca osobówki nie zobaczył z boku takiego kolosa i wjebał mu się pod koła? Powinien zginąć.
avatar to ma się rozumieć czysty przypadek?
like a boss, dziwko
ladunek nie zatrzymuje sie tak jak naczepa, a to ze moze wyjebac sciane i zgarnac kabine to norma, jak nie masz doswiadczenia to pogadaj z kierowcami co maja spory staz
Ehehehe, z tymi co mają duży staż i im "zgarnęło" kabinę? Myślałem że to tylko wakacje ale wakacje plus sobota to już ponad moje siły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów