Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
saves 2015-03-26, 18:02 3
Tak. Mam ADHD. Przewinąłem do 1:40.
Zgłoś
mygyry 2015-03-26, 19:38
Co ciekawsze takie sytuacje o nie ewenement, jak widzę, że ktoś zabiera łuk do zawrócenia to od razu zwalniam, żeby się upewnić czy wpadł na to by spojrzeć w lusterko
Zgłoś
lukaszq15 2015-03-26, 21:34
Wyprzedzanie na skrzyzowaniu, czemu nie ;D
Zgłoś
A................C 2015-03-26, 21:36 17
@up

Que? Jakie wyprzedzanie? Koleś w białym aucie wyraźnie ma zamiast mózgu srake.
Zgłoś
lukaszdzi 2015-03-26, 21:57
Przecież nie od dziś wiadomo że jak się zawraca i wrzuci lewy kierunek to ma się pole siłowe z lewej strony nawet jak się najpierw wjedzie maks do prawej, a potem och niemożliwe przyjebał we mnie.
Zgłoś
Oranżada 2015-03-26, 22:22
łił łił łił łił ja pierdole co to jest?
Zgłoś
Bansiarz 2015-03-26, 23:39
Kurwa, u nich już grudzień ;o
Zgłoś
DrPepper 2015-03-27, 0:22
Aaaaaaaaaaaaaaaaa gównodupałelebele!
Zgłoś
JezTuptajacyNoca 2015-03-27, 0:44
No matoł. No kurwa matoł.
Zgłoś
bonjo93 2015-03-27, 0:46
A teraz wyobraźcie sobie co by było, gdyby jechał motorem...
Zgłoś
Horton 2015-03-27, 2:54
I tak po dupie dostanie kierowca ciężarówki, "toc pan jest profesional driver, trzeba uważać, ludzie powinni sie od pana uczyc" taki tekst by policjant powiedział do niego wiem co mowie sam jestem kierowca w USA

Oj Wladek, we dwoje na rame nie wlezim! kręć nu!
Zgłoś
qbswwa 2015-03-27, 4:09
Źle skalibrował ten celownik co ma na środku szyby.... Brał za dużą poprawkę na lewo...
Zgłoś
Adek1507 2015-03-27, 6:32
Jak już tak bardzo chciał go wyminąć, to powinien bardziej w prawo odbijać. To tak jakby na przejściu widzieć przebiegającą osobę i starając się jej nie potrącić, odbijamy w lewo, tam. gdzie osobnik biegnie...

Sam się pod tym podpisz
Zgłoś
~Velture 2015-03-27, 6:53 3
Cytat:

Wyprzedzanie na skrzyzowaniu, czemu nie ;D

Ślepy jesteś czy zwyczajnie kretyn?

Tam są dokładnie 3 pasy.
Wytłumaczę ci jak krowie w rowie:
1) 1wszy od lewej pas to pas dla pojazdów z przeciwka.
2) 2gi od lewej czyli środkowy czyli ten którym jechała ciężarówka to pas do jazdy tak jak jechała ciężarówka
3) 3ci od lewej czyli ten po prawej to pas do skrętu w prawo.

Ogarnąłeś czy twój mózg jeszcze przetwarza te informacje?

Powiem jaśniej - gość jadący pickupem skręcał w lewo czy tam zawracał, jeden chuj, z pasa do skrętu w prawo.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów