Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mam nadzieję że kierowca bombowca który nagrał to zatrzymał się aby pomóc ciężarówce upierdolić typa co próbuje wyłudzić ubezpieczenie OC
wygląda na to, że kierowca ciężarówki dogadał się z kierowcą osobówki. Kasa pójdzie z OC właściciela ciężarówki, a to nie ta sama osoba, co kierowca.
Łatwo udowodnić sytuację jeżeli żarówki/ka cofania została zbita podczas cofania. Żarnik jest wtedy przepalony, co świadczy o tym że był włączony wsteczny podczas kontaktu.
A jak kierowca powie, że ta żarówka mu się spaliła tydzień temu i właśnie jechał ją wymienić do mechanika?
A jak kierowca powie, że ta żarówka mu się spaliła tydzień temu i właśnie jechał ją wymienić do mechanika?
To ty tak powiedz. Na pewno milicja która przyjedzie do zdarzenia jest to ich pierwszy dzień w pracy i ich nabierzesz. Brane jest też wysokość kontaktu aut. Przy energicznym ruszaniu do tyłu jak i nagłym hamowaniu tył auta unosi się.
Bawią mnie takie cwaniaki, a potem dzwonienie do rodziców.
To ty tak powiedz. Na pewno milicja która przyjedzie do zdarzenia jest to ich pierwszy dzień w pracy i ich nabierzesz. Brane jest też wysokość kontaktu aut. Przy energicznym ruszaniu do tyłu jak i nagłym hamowaniu tył auta unosi się.
Bawią mnie takie cwaniaki, a potem dzwonienie do rodziców.
Przepraszam bardzo o czym ty wogole kurwa piszesz ?Byles kiedys uczestnikiem stluczki? Gdyby nie kamera to bym dostal mandat i bylbym winnym na parkingu pod marketem a ty mi tu kocopoly serwujesz
Przepraszam bardzo o czym ty wogole kurwa piszesz ?Byles kiedys uczestnikiem stluczki? Gdyby nie kamera to bym dostal mandat i bylbym winnym na parkingu pod marketem a ty mi tu kocopoly serwujesz
Co ma do rzeczy że kupiłeś sobie wideorejestrator. Pochwaliłeś się i fajnie. Kiedyś ludzie nie mieli i jakoś sobie radzili. Następnym razem pochwal się nagraniem misiom w Niemczech lub Austrii, to będziesz całe życie pracował na mandat.
@up W Austrii owszem, kamery nie wolno użyć, ale w Niemczech jak najbardziej, tylko nie można użyć tego do innych celów niż prywatne, więc jak widać pierdolisz farmazony waszmość.
Co ty pierdolisz. W Niemczech nie możesz nawet kogoś nagrywać, nie musisz nawet publikować.
"Prawie każdy telefon komórkowy posiada obecnie funkcję nagrywania głosu i wideo. Jeśli jednak nagrasz kogoś w Niemczech bez jego zgody, możesz mieć spore kłopoty, gdyż zgodnie § 201 kodeksu karnego jest to przestępstwo."
A tu artykuł na temat nagrywania wypadków. trans.info/pl/nagrywanie-wypadku-i-ofiar-przestepstwem-niemcy-precyzuj... .
Zapytaj wujka google, jest sporo napisane na ten temat.
Co ma do rzeczy że kupiłeś sobie wideorejestrator. Pochwaliłeś się i fajnie. Kiedyś ludzie nie mieli i jakoś sobie radzili. Następnym razem pochwal się nagraniem misiom w Niemczech lub Austrii, to będziesz całe życie pracował na mandat.
Co ty pierdolisz. W Niemczech nie możesz nawet kogoś nagrywać, nie musisz nawet publikować.
"Prawie każdy telefon komórkowy posiada obecnie funkcję nagrywania głosu i wideo. Jeśli jednak nagrasz kogoś w Niemczech bez jego zgody, możesz mieć spore kłopoty, gdyż zgodnie § 201 kodeksu karnego jest to przestępstwo."
A tu artykuł na temat nagrywania wypadków. .
Zapytaj wujka google, jest sporo napisane na ten temat.
Widze siersciuchu zmieniasz punkt widzenia wracajmy do tematu czyli zarowki cofania i wysokosc uderzenia przestan pierdolic i sie osmieszac po szkopach jezdze caly czas z kamerka.Pies przyjezdza jak twierdzisz na miejsce i zarowki kurwa sprawdza?heh wysokosc uderzenia?hehe kup se samochod a nie rowerem napierdalasz.W DE jezdze od 6 lat z kamerka mialem mnostwo kontroli i co ?i nic.Tak apropo jak dajesz po heblach unosi sie tyl jak dasz ostro na wstecznym to tez unosi sie tyl oczywiscie w przednim napedzie takze zostaja ci tylko zarowki oj chlopie mniej gogla wiecej z zycia kiedys dorosniesz i zdasz na prawo jazdy pozniej kupisz auto i sie wszystkiego dowiesz pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów