📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
co do tego, że squaty rozjebują kolana - gówno prawda. ja ze świeżo skręconym kolanem machałem sporymi ciężarami
Aż mnie ścięgna zaczęły napierdalać od samego patrzenia.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Ma technikę...jebany
Do wszystkich od komentarzy typu: "kręgosłup mu jebnie", "kolana się rozjebią" itd.
Jak ktoś kiedyś powiedział: "Wolę się zużywać, niż rdzewieć".
Siedźcie sobie dalej przed komputerem.
Jak ktoś kiedyś powiedział: "Wolę się zużywać, niż rdzewieć".
Siedźcie sobie dalej przed komputerem.
miałem nadzieję że mu kolano pierdolnie aż kość będzie widać no ale trudno
UP: a ty co tu jeszcze kurwa robisz ? dłużej siedź przy komputerze...490 postów pozdro
UP: a ty co tu jeszcze kurwa robisz ? dłużej siedź przy komputerze...490 postów pozdro
widze sami eksperci sie wypowiadaja, dla waszej swiadomosci ten gosc jest sprawniejszy od was wszystkich razem wzietych. prawidłowa technika i lata ćwiczeń odpowiednia regeneracja i ryzyko kontuzji jest minimalne, oczywiście niektórzy są bardziej na nie podatni. sam cwiczylem i na przysiad bralem 170 po 4 latach treningu moze i nie duzo. a wasze komentarze sa jak dzieciakow z gimbazy ze kregoslup mu jebnie itp.
ps. mam nadzieje ze wam jebnie od siedzenia i pierdolenia przed kompem
ps. mam nadzieje ze wam jebnie od siedzenia i pierdolenia przed kompem
Wam prędzej żyłka pęknie od internetowego napinania, niż jemu kręgosłup albo kolana od ciężarów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów