Podobno był winny za dużo grosików.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Podobno był winny za dużo grosików.
Przebił tetnice oczną, że tak krew leci? BTW pod koniec wszyscy jacyś spokojni normalka
Obstawiałam, że locha zacznie się awanturować, a tu taka miła niespodzianka... Baba głaskająca zwłoki bardzo empatyczna, a świadkowie bardzo spokojni. Mina dzieciaka bezcenna. Patrzta młody, duże prawdopodobieństwo, że też tak skończysz.
Ciekawe, że podstawowy odruch to trzymać smartfona.
Ci gangsterzyy w Brazylii nie są zbyt mądrzy... Zamiast najpierw połamać, postraszyć rodzinę, żeby kase oddał, nie wiem przejac ta kanciape z towarem to paf paf... Jak teraz ma im oddać?
ProVVe napisał/a:
Ci gangsterzyy w Brazylii nie są zbyt mądrzy... Zamiast najpierw połamać, postraszyć rodzinę, żeby kase oddał, nie wiem przejac ta kanciape z towarem to paf paf... Jak teraz ma im oddać?
Słaby poziom edukacji i łątwy dostep do broni, dlatego tam są debile co strzelają zamiast myśleć, pewnie ktos zastrzelił kasjera po czym ukrał cos za 100zł w przeliczeniu na nasze tam sie to zdarza
Ja pierdole ilu chętnych na jego posadę uuu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów