📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dobrze że w Polsce wszędzie już chodniki i asfalt, zamiast ujebani błotem co najwyżej wrócimy z rozjebaną głową
trochę chujowo śmiać się z czyjegoś upodlenia (w końcu każdy mógłby się znaleźć na jego miejscu) ale to nie jest portal dla pizd które użalają się nad losem małych kotków i piesków przejechanych przez samochody, a żartujących z martwych płodów i swojej dwuletniej kochanki... czy jest?
Powroty jak jest się najebanym to zwykle epickie przygody na miarę Indiany Jonesa. Piwo
mógł jeszcze trochę pofarbować gajer na jeden kolor bo jak on w takim do chałupy zawita
grrronek napisał/a:
trochę chujowo śmiać się z czyjegoś upodlenia (w końcu każdy mógłby się znaleźć na jego miejscu) ale to nie jest portal dla pizd które użalają się nad losem małych kotków i piesków przejechanych przez samochody, a żartujących z martwych płodów i swojej dwuletniej kochanki... czy jest?
Jak kurwa każdy? Jak mógłbym się znaleźć na jego miejscu, skoro nie piję alkoholu? (Kiedyś już się znalazłem w takiej sytuacji. Nawet kilka razy )
Niektórzy ludzie to mają życie ciągle uchlani robią z siebie świnie. Żadnych przyjemności tylko żeby się nachlać. Też kiedyś tankowałem sporo ale przestałem pić i od dwóch lat ani kropelki. Pozdrawiam.
jak wróci to dostanie od żonki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów